Karbas parbuve?? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Karbas parbuve??

Lapas: [1] 2
Karbas parbuve?? ( 2094 )
Bohans

101 ziņas

PM

Sveiki man 96gada 2.5td crysler yoyanger ar parasto karbu...gribetu parbuvet uz automatisku vai ir tas iespejams?cik tas izmaksaty varbut ir kads kas var to izdarit? var padalities ar info? kas ir vajadzigs ?
* Automatiska karba
* Kloka parbuve salona
* kadas vel nianses ? jeb der no jebkura vai ka ? ka savienot ar sukni un auto cpu?

Atbildēt uz šo ziņu
RUMIS

58 ziņas

PM

Ja notiek pārbūves,un tās notiek,bet,cik man zināms,uz otru pusi!Reizēm,ja beidzas automāts,ir izdevīgāk izmest to "tomātu" ārā un ielikt "ručku" tā vietā,bet to dara,kad ekstra-braukt ar tomātu nav tik svarīga!Paša personīgajam auto ar tika veikta,iepriekš minētā,pārbūve...Varbūt,puiši mācēs teikt,ko citu,bet es nezinu pretēju pārbūves variantu un,pieļauju,ka tas neatmaksājas!Manuprāt,izdevīgāk iemainīt vai iepirkt auto ar tomātu.Bet tās tikai manas domas!

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

100 punkti tas būs vairāk kā maksā tavs voyageris, jēga ko tādu veikt 22 gadus vecam auto, vai tu vienkārši troļļo? Gribi automātu, ņem benzīns motoru

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Bohans

101 ziņas

PM

gribas ar automatu ... liekas ka izdevigak un mazaks paterins

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Gribi patēriņu zem 5 litriem uz simta?

Atbildēt uz šo ziņu
Bohans

101 ziņas

PM

Nju vnk liekas ka izdevigak ir braukt ar tadu.. jo gimenes auto nav domats lai raustitu kloki...

Atbildēt uz šo ziņu
RUMIS

58 ziņas

PM

Bohans: "gribas ar automatu ... liekas ka izdevigak un mazaks paterins"

Ar automātu patēriņš,vienmēr,ir lielāks 1 līdz 2 L robežās.Lasīju,ka tagad pēdējās paaudzes VAG grupas motoriem automāti patērē tik pat degvielas un pat nedaudz mazāk par manuālo kārbu.Papētīju jaunās škodas tehnisko aprakstu un tā tur arī bija rakstīts ciparos.Bet vecie tomāti nav ekanomiski,vismaz,cik man zināms!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

RUMIS: "
Ar automātu patēriņš,vienmēr,ir lielāks 1 līdz 2 L robežās.Lasīju,ka tagad pēdējās paaudzes VAG grupas motoriem automāti patērē tik pat degvielas un pat nedaudz mazāk par manuālo kārbu.Papētīju jaunās škodas tehnisko aprakstu un tā tur arī bija rakstīts ciparos.Bet vecie tomāti nav ekanomiski,vismaz,cik man zināms!
"
Tu tos Vag grupas tehniskos aprasktus vari nepetit tas vis ir tufta ,realie paterini nesakrit ar to kas tur rakstits specenes.Pietam ko tu tur skaties ? Vagam klasisko tomatkarbu praktiski vairs nav ir DSG kam ar klasiskajiem tomateim nav nekada sakara. Automati pedejos 20 gadus neko tur vairak netere nu varbut max 0,5 litrus.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Karbas parbuve??
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online