Kondicionieris » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kondicionieris

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Kondicionieris ( 11218 )
Zuris

1249 ziņas

PM

ziemā nepieslēdzās noķīllējies kompresors dēļ mīnus grādiem,vasarā el. sajūgs pieslēdza un nobremzēja ģeneratora siksnu-noslāpa motors-tāda mana versija

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

DodiezS

103 ziņas

PM

Tā jau laikam arī ir... Paldies!!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Maksims

47 ziņas

PM

Man arī jautājums! Man 94 TD, braucu bez kondiškas vis ok, bet kā ieslēdzu tad brīžiem māšīna kā pret sienu, liekas ka it kā degvielas pa maz vai kaut kas tml., jo brauc vienmērīgā ātrumā, bet kaut kādā brīdi tākā bremzē!! Kāda vaina varētu būt???

Atbildēt uz šo ziņu
Maksims

47 ziņas

PM

Man arii sameeraa karsa kad radiaators bija caurs!! It kaa daudz tosols neteceeja prom, bet motors karsa, bet nu kad sarikteeju radiaatoru tad vairs arii nekarst tik traki!! Viss var buut ka radiaatoru izskaloja un liidz ar to arii dzeseeshana labaaka!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kondiska pus karstu gaisu! Spiediens dzesesanas sistema ari skiet par lielu, korki pastav un varas ka tejkanna. Ventilators motora radiartoram darbojas. Visu laiku bija ok un viena bridi karts un viss. Kadu gadu CV skuniti nostavejas. Kas par lietam varetu but?

CV 92 3.3 AWD

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

to mazda626
Īsti gan problēma kur, kondiškā vai dzesē?
Ja mašīna uzreiz sāk vārīties un stāvot uz vietas, bet braucot viss OK, tad nedarbojas dzinēja dzesēšanas ventilātors. Manam auto bija līdzīgi. Kāds, kas mašīnu bija taisījis nevieskrūvēja šā ventilatora massu (laikam spivena skrūve pie startera). Dažreiz ventilators strādā, kad klemmīte pie korpusa pieskaras. A braucot vējš pac radiatoram cauri skrien.
Atļaušos atgādināt, ka lai vārīšanas gadījumā nodzesētu dzinēju pečka jāieslēdz uz pilnu un nekādā gadījumā neaiztikt radiatora korķi (applaucēšanās garantēta) un neliet sistēmā aukstu ūdeni.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies visiem par atsaucību. Ventilators bija noklājies (parlūzusi plate kas iekšā). Tagad uzliku citu (no audi), bet tas negrib slēgties, bet pa "taisno" strādā. Ventilatora relejam pelekais vads no kurienes pienāk? Tajā ir galigs klusums pie jebkādiem grādiem.

CV 3.3 AWD 92

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » Kondicionieris
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online