Priekšejā luktura remonts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšejā luktura remonts

Lapas: [1] 2
Priekšejā luktura remonts ( 2001 )
Tigeris

576 ziņas

PM

Tā nu sanāca ,ka cepetis aizbēga, bet robs priekšejā luktura stiklā palika.(2005g,ar ovālo apakšu) Jautājums - vai kāds ir mēģinājis demontēt
priekšejo stiklu Angļa lukturim(kuri ir viegli un salidzinoši lēti pieejami),lai to pārlīmētu uz standarta Eiropas lukturi.
Interesē,cik lielas izredzes atdalīt stiklu no līmes,to nesabojājot. Vismaz man izskatās ,ka ir pielīmēts! Vecajam
kantainajam tādu operāciju izveikt varēja.. Uz luktura ārēja stikla neizdevās ieraudzit nekādus apzimējumus,kas apskatē šo
liktu uzskatīt par nepareizas puses lukturi. Ceru uz saprātīgiem komentāriem..

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Tigeris: " Tā nu sanāca ,ka cepetis aizbēga, bet robs priekšejā luktura stiklā palika.(2005g,ar ovālo apakšu) Jautājums - vai kāds ir mēģinājis demontēt
priekšejo stiklu Angļa lukturim(kuri ir viegli un salidzinoši lēti pieejami),lai to pārlīmētu uz standarta Eiropas lukturi.
Interesē,cik lielas izredzes atdalīt stiklu no līmes,to nesabojājot. Vismaz man izskatās ,ka ir pielīmēts! Vecajam
kantainajam tādu operāciju izveikt varēja.. Uz luktura ārēja stikla neizdevās ieraudzit nekādus apzimējumus,kas apskatē šo
liktu uzskatīt par nepareizas puses lukturi. Ceru uz saprātīgiem komentāriem..
"

"Stiklu" var noņemt uzsildot lukturi, paskaties youtube

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

ibiodizels

695 ziņas

PM

Nesen tieši tādu procedūru veicu,apzīmējumi stiklam uk un eu vienādi.es sildīju ar fēnu,griezu ar nazi kam salocīts gals 5mm pa 90°.lielākā jāšanās bij pagrieziena pusē,nācās pagraizīt korpusa plastmasu,bet pielīmēju atpakaļ un ir ok.2000g modelim bij krietni vieglāk.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

ibiodizels: "Nesen tieši tādu procedūru veicu,apzīmējumi stiklam uk un eu vienādi.es sildīju ar fēnu,griezu ar nazi kam salocīts gals 5mm pa 90°.lielākā jāšanās bij pagrieziena pusē,nācās pagraizīt korpusa plastmasu,bet pielīmēju atpakaļ un ir ok.2000g modelim bij krietni vieglāk."

Ziņa priecē! Ar ko līmēji atapakaļ vietā? Ar divomponentu caurspīdigo epoksīdu,kas dubultajās šļircēs tirgojas jeb tomēr kādu no silikoniem?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Ziņa priecē! Ar ko līmēji atapakaļ vietā? Ar divomponentu caurspīdigo epoksīdu,kas dubultajās šļircēs tirgojas jeb tomēr kādu no silikoniem?
"
Es liku cepeskrasnii un sildiju visu lukturi ja ir oem lime tad uzkarsejot visu lukturi izii var adalit , daudz lielaks gemors ir adalit kautkadus Depo un citus aftermarketa lukturus. Vietaa labak lime uz silikona jo ja tev vel kadreiz vajadzes dabut nost to stiklu tad bus vieglak.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "Es liku cepeskrasnii un sildiju visu lukturi ja ir oem lime tad uzkarsejot visu lukturi izii var adalit , daudz lielaks gemors ir adalit kautkadus Depo un citus aftermarketa lukturus. Vietaa labak lime uz silikona jo ja tev vel kadreiz vajadzes dabut nost to stiklu tad bus vieglak."

Tikai vajag normāla izmēra cepeškrāsni
Reiz gribēju to darīt Reno lukturim, šis nelīda krāsnī iekšā.
Sildot ar fēnu nekas pabs nesanāca, jo vajag visu uzsildīt.
Tā pa šuvi ejot ar fēnu .... varbūt spraužot kaut kādus ķīļus varētu sanākt.

Reiz gribēju nissan maximai 1990.gada ... tai stikls lukturim sasists bija. Tur korpuss bija tāds ka pēc sakarsēšanās sāka drupt, ja lika kaut kādu palīginstrumentu stikla atdalīšanai.

Un jā, ja pa mazu krāsns, vēl ir variants ielikt kaut kādā kastē un tur ar fēnu pūst karsto gaidu

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

sildot ar parastu sievas matu fēnu, pa kanti, esmu atvēris gan chrysler, gan merša gan vairākus ķinas lukturus.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "

Tikai vajag normāla izmēra cepeškrāsni
Reiz gribēju to darīt Reno lukturim, šis nelīda krāsnī iekšā.
Sildot ar fēnu nekas pabs nesanāca, jo vajag visu uzsildīt.
Tā pa šuvi ejot ar fēnu .... varbūt spraužot kaut kādus ķīļus varētu sanākt.

Reiz gribēju nissan maximai 1990.gada ... tai stikls lukturim sasists bija. Tur korpuss bija tāds ka pēc sakarsēšanās sāka drupt, ja lika kaut kādu palīginstrumentu stikla atdalīšanai.

Un jā, ja pa mazu krāsns, vēl ir variants ielikt kaut kādā kastē un tur ar fēnu pūst karsto gaidu
"

Kaste ari var baast ,sito youtube redzeju ka taa dara pat servisos.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšejā luktura remonts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online