Kārba? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kārba?

Lapas: 1 [2]
Kārba? ( 2006 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tā kā Lavrix neko neraksta par iepriekšējām eļļas un filtra maiņām, tad varbūt ar kārtīgu eļļas uz ATF+4 un filtra maiņu varētu pietikt.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: " Mans domat Viniem atbilde ir tikai viena aatri jataisa kapremonts ! "

Drusku pārspīlējat. Kad nopirku šo autu, pirmos mēnešus nebiju pieradis pie Voyager automāta,likās
ka kaut kas ļoti divaini strādā- darba WW un Merši ar automātiem tikai braukti. Aizbraucu uz vienu no lielajiem
kārbu servisiem (nesaukšu vārdā ,lai pēc reklāmas čomam neizklausās). Uztaisija diagnostiku ,izbrauca gabalu, vēlreiz
diagnostika un pateica ka viss ir teicami, pat eļla vēl krietnu bridi nebūšot jāmaina! Ta ka nevajag pēc dažam
darvas karotēm visus vienā maisā bāzt! Kas attiecas uz noskrējieniem līdz kārbas eļlas/filtra maiņa ,iesaku tomēr
lasīt ATTIECĪGA GADA servisa manuāli autiņam, nevis vadities pēc "viens labs čoms teica"

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Es gan uztaisīšu "REKLĀMU" kārbas servisam, kas atrodas pirms ķekavas. Pirms kādiem 5-iem gadiem bija man tāds "FORŠS" aparāts SAAB AERO 9-5. Parādījas kārbai sitieni pie ieslēgšanas D vai R. Sitieni tik spēcīgi, ka vajadzēja stipri spiest bremzes ieslēdzot, lai neuzlektu blakus stāvošam auto. Aizdzinu uz to servi. Pēc divu nedēļu remonta saņēmu SAAB, samaksāju 500euro. Pēc spečuka vārdiem bija nolietojies hidro bloks. To viņi nomainīja pret jaunu, +jauna eļļa un šis tas. Pēc pāris dienām sitieni atgriezās. Pēc vēl nedēļas viens man čoms sadauzija SAABu lupatās
Beigās to notirgoju pa daļām. Vēlāk sanāca tā, ka kārbu izjauca. Secinājums bija tāds.... ka nekas tur netika mainīts, izņēmot eļļu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Drusku pārspīlējat. Kad nopirku šo autu, pirmos mēnešus nebiju pieradis pie Voyager automāta,likās
ka kaut kas ļoti divaini strādā- darba WW un Merši ar automātiem tikai braukti. Aizbraucu uz vienu no lielajiem
kārbu servisiem (nesaukšu vārdā ,lai pēc reklāmas čomam neizklausās). Uztaisija diagnostiku ,izbrauca gabalu, vēlreiz
diagnostika un pateica ka viss ir teicami, pat eļla vēl krietnu bridi nebūšot jāmaina! Ta ka nevajag pēc dažam
darvas karotēm visus vienā maisā bāzt! Kas attiecas uz noskrējieniem līdz kārbas eļlas/filtra maiņa ,iesaku tomēr
lasīt ATTIECĪGA GADA servisa manuāli autiņam, nevis vadities pēc "viens labs čoms teica"
"
Es esmu izbraucis ar vairak ka 2000 auto vis dazadako marku un gada gajuma ;) to ka Voyagerim karba strada ka meesls uh ir tormaz no dabas i tapat zinu, manas labakas atminas par klasiskajam hidro autpmaiskajam karbam ir tadas ka strada vinas vis labak un akuratak BMW un Japaniem,

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Es gan uztaisīšu "REKLĀMU" kārbas servisam, kas atrodas pirms ķekavas. Pirms kādiem 5-iem gadiem bija man tāds "FORŠS" aparāts SAAB AERO 9-5. Parādījas kārbai sitieni pie ieslēgšanas D vai R. Sitieni tik spēcīgi, ka vajadzēja stipri spiest bremzes ieslēdzot, lai neuzlektu blakus stāvošam auto. Aizdzinu uz to servi. Pēc divu nedēļu remonta saņēmu SAAB, samaksāju 500euro. Pēc spečuka vārdiem bija nolietojies hidro bloks. To viņi nomainīja pret jaunu, +jauna eļļa un šis tas. Pēc pāris dienām sitieni atgriezās. Pēc vēl nedēļas viens man čoms sadauzija SAABu lupatās
Beigās to notirgoju pa daļām. Vēlāk sanāca tā, ka kārbu izjauca. Secinājums bija tāds.... ka nekas tur netika mainīts, izņēmot eļļu.
"
Es tapec esmu auto servis pats sev mans Limiteds nav redzejis nevienu servisu , 12 gads jau iet,, remonteju pats. vienigie kas ir grapstijusies gar manu auto ir gazes uztaditaji Heinrihs un es vina prieksa nonemu cepuri jo iekarta joprojam iet laigan es pats sen jau vinu softeju ka velos Cerems heinrihs vecozens neapvainosies sito lasot

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Kārba?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online