Forums » Tehniski jautājumi » Kārba?
| Kārba? ( 2006 ) | |
|
IlmarsG!!
|
2018-08-17 10:46:19 Tā kā Lavrix neko neraksta par iepriekšējām eļļas un filtra maiņām, tad varbūt ar kārtīgu eļļas uz ATF+4 un filtra maiņu varētu pietikt. |
|
Tigeris
|
2018-08-17 11:33:23 " Drusku pārspīlējat. Kad nopirku šo autu, pirmos mēnešus nebiju pieradis pie Voyager automāta,likās ka kaut kas ļoti divaini strādā- darba WW un Merši ar automātiem tikai braukti. Aizbraucu uz vienu no lielajiem kārbu servisiem (nesaukšu vārdā ,lai pēc reklāmas čomam neizklausās). Uztaisija diagnostiku ,izbrauca gabalu, vēlreiz diagnostika un pateica ka viss ir teicami, pat eļla vēl krietnu bridi nebūšot jāmaina! Ta ka nevajag pēc dažam darvas karotēm visus vienā maisā bāzt! Kas attiecas uz noskrējieniem līdz kārbas eļlas/filtra maiņa ,iesaku tomēr lasīt ATTIECĪGA GADA servisa manuāli autiņam, nevis vadities pēc "viens labs čoms teica" |
|
Dimitil
|
2018-08-17 17:24:56 Es gan uztaisīšu "REKLĀMU" kārbas servisam, kas atrodas pirms ķekavas. Pirms kādiem 5-iem gadiem bija man tāds "FORŠS" aparāts SAAB AERO 9-5. Parādījas kārbai sitieni pie ieslēgšanas D vai R. Sitieni tik spēcīgi, ka vajadzēja stipri spiest bremzes ieslēdzot, lai neuzlektu blakus stāvošam auto. Aizdzinu uz to servi. Pēc divu nedēļu remonta saņēmu SAAB, samaksāju 500euro. Pēc spečuka vārdiem bija nolietojies hidro bloks. To viņi nomainīja pret jaunu, +jauna eļļa un šis tas. Pēc pāris dienām sitieni atgriezās. Pēc vēl nedēļas viens man čoms sadauzija SAABu lupatās |
|
Ezis2
|
2018-08-17 22:57:42 "Es esmu izbraucis ar vairak ka 2000 auto vis dazadako marku un gada gajuma ;) to ka Voyagerim karba strada ka meesls uh ir tormaz no dabas i tapat zinu, manas labakas atminas par klasiskajam hidro autpmaiskajam karbam ir tadas ka strada vinas vis labak un akuratak BMW un Japaniem, T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Ezis2
|
2018-08-17 23:25:58 "Es gan uztaisīšu "REKLĀMU" kārbas servisam, kas atrodas pirms ķekavas. Pirms kādiem 5-iem gadiem bija man tāds "FORŠS" aparāts SAAB AERO 9-5. Parādījas kārbai sitieni pie ieslēgšanas D vai R. Sitieni tik spēcīgi, ka vajadzēja stipri spiest bremzes ieslēdzot, lai neuzlektu blakus stāvošam auto. Aizdzinu uz to servi. Pēc divu nedēļu remonta saņēmu SAAB, samaksāju 500euro. Pēc spečuka vārdiem bija nolietojies hidro bloks. To viņi nomainīja pret jaunu, +jauna eļļa un šis tas. Pēc pāris dienām sitieni atgriezās. Pēc vēl nedēļas viens man čoms sadauzija SAABu lupatāsEs tapec esmu auto servis pats sev mans Limiteds nav redzejis nevienu servisu , 12 gads jau iet,, remonteju pats. vienigie kas ir grapstijusies gar manu auto ir gazes uztaditaji Heinrihs un es vina prieksa nonemu cepuri jo iekarta joprojam iet laigan es pats sen jau vinu softeju ka velos Cerems heinrihs vecozens neapvainosies sito lasot
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Kārba?

Mans domat Viniem atbilde ir tikai viena aatri jataisa kapremonts !
un es vina prieksa nonemu cepuri jo iekarta joprojam iet