Kārba? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kārba?

Lapas: [1] 2
Kārba? ( 2008 )
lavrix

130 ziņas

PM

Varbūt kāds mācētu teikt,kas par štelli,kad uzsāc braukt un citreiz braucot uzspiežot straujāk gāzes pedāli tādi cirtieni rodās,bet tas nenotiek kad pārslēdzās ātrumi!
GV 2005g.3.3L/ gāze.
Varbūt sprauslas sākušas čakarēties?

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

lavrix: "Varbūt kāds mācētu teikt,kas par štelli,kad uzsāc braukt un citreiz braucot uzspiežot straujāk gāzes pedāli tādi cirtieni rodās,bet tas nenotiek kad pārslēdzās ātrumi!
GV 2005g.3.3L/ gāze.
Varbūt sprauslas sākušas čakarēties?
"

Man gan škiet ,ka kārba tomēr slēdzas no 2 uz 3 robu.. Ja cieta kāja uzsākot ,tad tas citreiz ir izteikti..

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

Tigeris: "
Man gan škiet ,ka kārba tomēr slēdzas no 2 uz 3 robu.. Ja cieta kāja uzsākot ,tad tas citreiz ir izteikti..
"

Skaidrs...tā tad piiii karbai driiz buus
Bet nu neliekās,ka tas ir brīžos,kad slēdzās ātrumā...jo retu reizi tas ir arī pie uzsākšanas braukt un pēc tam tikai ieslēdzās 2 ātrumā!

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

lavrix: "
Skaidrs...tā tad piiii karbai driiz buus
Bet nu neliekās,ka tas ir brīžos,kad slēdzās ātrumā...jo retu reizi tas ir arī pie uzsākšanas braukt un pēc tam tikai ieslēdzās 2 ātrumā!
"

Nav vienkāršak aizbraukt uz kādu profesionālu automātisko kārbu servisu diagnostikai,nevis zilēt kafijas biezumos? Neizputēsi par tiem 30-40 eur,kas
ir kapeikas pret to ,kāda klizmā var iedzivoties..

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Tigeris: "
Nav vienkāršak aizbraukt uz kādu profesionālu automātisko kārbu servisu diagnostikai,nevis zilēt kafijas biezumos? Neizputēsi par tiem 30-40 eur,kas
ir kapeikas pret to ,kāda klizmā var iedzivoties..
"

Ha Ha Ha!!!!
No sākuma vajag daudz maz zināt kaiti. Savādāk diagnoze pie "spečukiem" būs viena no sliktākam. Un tik dod naudu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "
Ha Ha Ha!!!!
No sākuma vajag daudz maz zināt kaiti. Savādāk diagnoze pie "spečukiem" būs viena no sliktākam. Un tik dod naudu.
"
Mans domat Viniem atbilde ir tikai viena aatri jataisa kapremonts !

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

cesualus

24 ziņas

PM

Man vispār hohma bija, filtrs eļļas kārbai ciet , vadi pārlūzuši.
Paveicās kad serviss režīms ieslēdzās un tad ar uzzināju kā ar automātu jārīkojas. No sākuma paskaties kas ar eļļām un filtru jo kārbai jāmaina ik pēc 25km max.
Jo man vispār filtrs bij tā aizgājis viet ka pat ēļļu nelaida caur un ar bija ik pa laikam visādi sitieni pārslēdzoties. Bet tā remonts pašam sūtot daļas un kārtīga meistara izmaksāja 800 EUR +-

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Kārba?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online