Kādu Voyager Izvēlēties ? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kādu Voyager Izvēlēties ?

Lapas: 1 [2] 3 4
Kādu Voyager Izvēlēties ? ( 4093 )
maris7777

118 ziņas

PM

Protams, ka jāpērk ir benzīns/gāze, jo dīzelim ar ekonomiju nav nekāda sakara.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Axelf455: "Sveiki Skatījos video YouTube. Jo vēlos sev iegādāties pirmo Chrysler Voyager 1000€ vai 1500€ robežās. Ko jūs varat ieteikt. Kādu motoru lai izvēlas lai neiegrabtos. Protams labu auto par tādu naudu nenopirksi bet sirds karo pēc Voyager. Dzīvoju Siguldā Stradaju Rīgā braukāju daudz. 5. Dienas nedēļa kāds motors būtu labāks un izdevīgāks. 2.5D 2.8D vai arī benzīna motori 3.3 vai 3.8 protams ar gāzi . Kādu jūs man ieteigtu? Gribētos arī pirmo auto ar automātu. Sirsnīgs paldies par atbildi jau laicīgi. "

Ar Voyager braucu jau vairāk kā 11 gadus. 10 gadus nobraucu ar 2002 gada 2.5 crd. Pa 10 gadiem vienu reizi tika mainītas sprauslas. Ar dzinēja ramontu tas arī viss. Tagad braukā jauns saimnieks un esot laimīgs, sāka kā nav domājis kā Voyagerim var būt tik mazs patēriņš, vidēji ap 6 litriem uz simtā. ( Ir čipits, pacelts turbīnas spiediens, bez egr, katalizatora un vēl visa liekā.) Tagad braucu ar 2007 2.8 crd, viņš ir smagāks pluss automāts, rij vidēji ap 9 litriem. Arī čipots, turbīna 1,5 bāri, bez egr un katalizatora. Iet kā zvērs, ar benzinnieķem neesmu braucis, tāpēc nevaru salīdzināt, bet manī viss apmierina, liela mašīna ir domāta komfortam nevis ekonomijai. Vienīgais uz ko es viņu varētu mainīt tās būtu kaut kas lielāks, var būt džips.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Ezis2

1676 ziņas

PM

"vidēji ap 6 litriem uz simtā " davai mok bernudarza berniem sito stasti tur gan jau notices UN ieput tur 3 baarus tad drosvien 3 litri simataa

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

maris7777

118 ziņas

PM

Ezis2: " "vidēji ap 6 litriem uz simtā " davai mok bernudarza berniem sito stasti tur gan jau notices UN ieput tur 3 baarus tad drosvien 3 litri simataa "

Tuvu varētu būt, ja brauc lielus attālumus. Es ar savu 2000.g. 2.5TD ar bāku varu nobraukt ~ 1100 km. Tikai man ir mazi attālumi, uz darbu 1km, tad atpakaļ. Ziemā protams cipari pavisam citi.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: " "vidēji ap 6 litriem uz simtā " davai mok bernudarza berniem sito stasti tur gan jau notices UN ieput tur 3 baarus tad drosvien 3 litri simataa "

Izskatās jāpretendē uz Hinesa rekorda prēmiju, kā ekonomiskākais GV

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Tu esi ar crd braucis? Zini ka jo vairāk jaudas jo mazāks patēriņš? Neesi neko dzirdējis? Tad protams tu nevari zināt kā ceļot turbīnas spiedienu proporcionāli krītas degvielas patēriņš.nezinu vai ir jēga turpināt

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Esmu gan braucis ar CRD un vairakiem pazinam ir bijusi, 6 litrus videjo nereali dabut, pa soseju uz gariem gabaliem var izspiest tos 6-6,5 lurinot uz 80-90kmh un negazejot vairak pa 2 K apgriezieni.Normali viniem ari ir videjais ap tiem 9.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

cezap

211 ziņas

PM

Ezis2: "Esmu gan braucis ar CRD un vairakiem pazinam ir bijusi, 6 litrus videjo nereali dabut, pa soseju uz gariem gabaliem var izspiest tos 6-6,5 lurinot uz 80-90kmh un negazejot vairak pa 2 K apgriezieni.Normali viniem ari ir videjais ap tiem 9."

Es stāstu par savu, kurām jauda pacelta līdz 190 zirģiem, neviss par to kas iet no rūpnīcas

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kādu Voyager Izvēlēties ?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online