Kādu Voyager Izvēlēties ? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kādu Voyager Izvēlēties ?

Lapas: [1] 2 3 4
Kādu Voyager Izvēlēties ? ( 4090 )
Axelf455

2 ziņas

PM

Sveiki Skatījos video YouTube. Jo vēlos sev iegādāties pirmo Chrysler Voyager 1000€ vai 1500€ robežās. Ko jūs varat ieteikt. Kādu motoru lai izvēlas lai neiegrabtos. Protams labu auto par tādu naudu nenopirksi bet sirds karo pēc Voyager. Dzīvoju Siguldā Stradaju Rīgā braukāju daudz. 5. Dienas nedēļa kāds motors būtu labāks un izdevīgāks. 2.5D 2.8D vai arī benzīna motori 3.3 vai 3.8 protams ar gāzi . Kādu jūs man ieteigtu? Gribētos arī pirmo auto ar automātu. Sirsnīgs paldies par atbildi jau laicīgi.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ieteiktu nopirkt menešbiļeti vilcienam, un nedzenāt vecu lamatu ikdienā lielos atālumos.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Axelf455

2 ziņas

PM

Piereģistrējos šajā formā jo tiešām vēlos Voyager. Skatījos video kura Jānis. Stāsta par autiņiem. Bet konkrēti fakti no lietotājiem man būtu noderīgāki.

Atbildēt uz šo ziņu
AnsisR

67 ziņas

PM

Nobraucu ar Voyager tieši vienu gadu. Pa to laiku sapratu, ka nafig nav vajadzīgs busiņš, ja ikdienā nav jāvadā 4 vai vairāk cilvēki. Pats arī katru dienu braucu no pierīgas uz rīgu. Man bija Voyageris ar 2.4 motoru. Degvielu lēju par ~8EUR dienā, bet tas vienalga sanāca lētāk kā būtu bijis remontēt dīzeli.
Kārtīgi padomājot secināju, ka man vienam braukājot tas buss nav vajadzīgs, vazāt līdzi to bleķa kasti. Busu pārdevu un nopirku divas citas mašīnas. Sebring kabrioletu sievai un pats sev Neon ar gāzes iekārtu. Tagad man ikdienas braukāšana izmaksā ap 20EUR nedēļā, iepriekšējo 8EUR dienā vietā. Par ieekonomēto naudu šovarasr nopirktu basinu un daudz vīna.
Ieteiktu Tev vēlreiz kārtīgi padomāt!

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Piekrītu iepriekšejam komentāram. Man bija viens brīdis kad vajadzēja daudz braukāt darba dēļ. Nopirki MADZA 323 1.6D 3 durvju hečbeku. Bez kautkādam extram, izņēmot aizmugurēja loga apsildi (1986gads, laikam). Patēriņš bija 4l D uz 100km. Pēc 3-im mēnešiem autiņš atpelnija sevi.
PS Stāsts par to, nafig vajag vajag busu lai braukātu katru dienu uz darbu lielus attālumus. Var nopirkt teiksim CIVIC 1.2,1.4, kaut kādu MAZDA 323, un t.t. ar mazu benzīna dzinēju.

Atbildēt uz šo ziņu
fliks

4 ziņas

PM

Vizinaties ar savām mugursomām un visu no tā izrietošo komfortu! Noteikti pērc benzīnu+gāze jo dīzels nep...s neiet! Cilvēks uzdeva jautājumu kādu vojāger pirkt nevis ar kādu lūzni ietaupīt!

Atbildēt uz šo ziņu

chrysler grand voyager 3.3 94g.

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ko jus tur ietaupat braucot ar tiem iepirkuma ratiniem ? reals piemers es braucu ar 3,8 litru gazi neko netaupot videjais paterins 8 eur uz simtu man faterim ir Skoda fabia kombi 1,9 dizels vinam videjais paterins ir 6,5 eur uz simtu , nezinu ka jus es netaisos del 1,5 eur uz nobrauktiem 100km mainit voyageri bret kautkadiem iepirkumaratiniem

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

UN starp citu man comam gadus 10 atpakjal bija Sebrings kabriolets 02 gada , vins rija bendiznu gandriz tik pat cik voyageris, tur reali bija kads 1,5 litri starpiba tikai.. bet salidzinat no liederibas sos auto ir neiespejami.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kādu Voyager Izvēlēties ?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online