Klab vārsti » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Klab vārsti

Lapas: [1]
Klab vārsti ( 1513 )
andza26

42 ziņas

PM

Klab vārsti kad uzdodu slodzi no 1800-2700 apgriezieniem minūtē(piemēram pie abdzīšanas uz šosejas)
CRD 2.8 2005.g
Kur varētu būt vaina?

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Visticamāk,kāds no devējiem,pēc kuriem kompis rēķina iesmidzināšnas momentu,dod kļudainus datus.Dzinejas temoeratūra-gaisa temperatūra iesp. vēl kautkas
saistūibā ar gaisu...Otrs variants -slikta degviela... neesi kaut ko piekristijis klāt dīzelim nejauši?

Atbildēt uz šo ziņu
andza26

42 ziņas

PM

Tigeris: " Visticamāk,kāds no devējiem,pēc kuriem kompis rēķina iesmidzināšnas momentu,dod kļudainus datus.Dzinejas temoeratūra-gaisa temperatūra iesp. vēl kautkas
saistūibā ar gaisu...Otrs variants -slikta degviela... neesi kaut ko piekristijis klāt dīzelim nejauši?
"

Degviela diez vai pie vainas esmu izbraucis vairākas bākas gan Vācijā pildītu gan Polijā un Latvijā .
Kompja diagnostika neko neuzrādija.
Varbūt ir vērts nočipot ?

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Man te līdzīgss stāsts,bet baudot atplūdi,sita mazus gaisa burbulīšus.laikam kur piesūc klāt.Bet neesmu pieķēries tai kaitei klāt.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

andza26: "
Degviela diez vai pie vainas esmu izbraucis vairākas bākas gan Vācijā pildītu gan Polijā un Latvijā .
Kompja diagnostika neko neuzrādija.
Varbūt ir vērts nočipot ?
"

Neatrodot īsto defekta cēloni, un veicot pārprogrammēšanu tu vari iegūt vienigi lielāku degvielas patēriņu.
Ja pagaidām vēl ir iespēja salidzinat diagnostikas skanera datus ar citu tieši tāda paša modeļa dzinēju,tad
pēc programmešanas ari tas vairs nebūs variants.
Bet lielaka daļa tautā populāru skaneru nelasa dīzeļa dzinēja datus, vai esi pārleicināts ,ka tavs to dara?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Klab vārsti
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online