Noslapst uzņemot ātrumu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Noslapst uzņemot ātrumu

Lapas: [1] 2
Noslapst uzņemot ātrumu ( 2035 )
Romans

4 ziņas

PM

Sveicināti, Ludzu palidzibu, paradijas problēma. Chrysler voyager 2.5 CRD, uzņemot ātrumu, vai uzsākot apdzišanu noslāpst motors ja uzreiz mēģinu startēt ta vajadzīgas kādas 30 sek., bet ja atslēgu pagriež atpakaļ līdz galam un atkal startē ta palaižas uzreiz.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Romans: "Sveicināti, Ludzu palidzibu, paradijas problēma. Chrysler voyager 2.5 CRD, uzņemot ātrumu, vai uzsākot apdzišanu noslāpst motors ja uzreiz mēģinu startēt ta vajadzīgas kādas 30 sek., bet ja atslēgu pagriež atpakaļ līdz galam un atkal startē ta palaižas uzreiz. "

Izskatās ka sprausla beigta

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Romans

4 ziņas

PM

Tikko atrestavretas visas. viens pateica ka rampas dačiks

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Romans: "Tikko atrestavretas visas. viens pateica ka rampas dačiks"

Baiģi šaubos ka pie vainas ir rampas datčiks, drošības vārsts rampas galā? Noņem tribīņu no vārsta rampas galā, nogluši ( tribīņu) un tad iedarbīni. No vārsta nevajadzētu tecēt ne pilei

Atbildēt uz šo ziņu

Romans

4 ziņas

PM

Paldies pameģināšu

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Romans: "Paldies pameģināšu"

Interesanti ar kā strādā dzinējs, moš degvielas spiediens pārāk liels, tad jāmaina spiediena regulators uz sūkņa, vai jāpārbauda to vadus

Atbildēt uz šo ziņu

RUMIS

58 ziņas

PM

Man līdzīga situācija bija,vaina bija dd sildelementā,sūca gaisu.Izmetu ārā un viss oki.

Atbildēt uz šo ziņu
Romans

4 ziņas

PM

RUMIS: "Man līdzīga situācija bija,vaina bija dd sildelementā,sūca gaisu.Izmetu ārā un viss oki."

Kada veida ta hernja nemas āra??? Man tas drošinatais ar ir izšauts priekšsildišanai, vienigais man paradijas pec sprauslu restsvracijas

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Noslapst uzņemot ātrumu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online