Aizmugurējie miglas lukturi! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējie miglas lukturi!

Lapas: [1]
Aizmugurējie miglas lukturi! ( 1479 )
Kashmarins

5 ziņas

PM

Sveiki,varbūt kāds no jums man varēs pastāstīt ,kas varētu būt pie vainas,ielēdzot gabarītus vai tuvās gaismas,uzreiz ieslēdzas pakaļējie miglinieki,Vojītis ir 99 gada eiropietis.Slēdzi mainiju rezultāta nekāda.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Kashmarins: "Sveiki,varbūt kāds no jums man varēs pastāstīt ,kas varētu būt pie vainas,ielēdzot gabarītus vai tuvās gaismas,uzreiz ieslēdzas pakaļējie miglinieki,Vojītis ir 99 gada eiropietis.Slēdzi mainiju rezultāta nekāda."

Tut ir viltigs slegums, abiem šiem lukturiem ir plus12 pastavigi padots. Nav man patreiz shama piejama, bet tīri pēc atmiņas varētu būt īsais gabarītā, sķiet viņi bija virknē slēgti gabarīta režimā. Novelc manuali, apskaties shēmu un sapratīsi to
joku

Atbildēt uz šo ziņu
Kashmarins

5 ziņas

PM

Paldies ,varētu būt vaina led lampiņās,kas saliktas gabarītos priekšā,nr apgaismojumā

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Kashmarins: "Paldies ,varētu būt vaina led lampiņās,kas saliktas gabarītos priekšā,nr apgaismojumā
"

. Nebūs gan tas gadījums,Tas ko rakstiju, attiecas tikai uz zmugures gabatītiem, kuri ir pilnīgi citā ķedē, ka jau teicu

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kashmarins: "Paldies ,varētu būt vaina led lampiņās,kas saliktas gabarītos priekšā,nr apgaismojumā
"

Oriģināli tak 1999.g. Voyagerim nekāda Nr. apgaismojuma priekšā nav.

Atbildēt uz šo ziņu
Kashmarins

5 ziņas

PM

priekšā gabarītos un aizmugurē nr apgaismojumā

Atbildēt uz šo ziņu
Duksis

2 ziņas

PM

Ja atrod risinājumu padalies, plus ieliec shēmu, ja ir. Vajadzētu atdzīvināt šo forumu.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Duksis: "Ja atrod risinājumu padalies, plus ieliec shēmu, ja ir. Vajadzētu atdzīvināt šo forumu. "

Visas shēmas ir AllData. visu gadu aparātiem.
Nevaru iedomāties vēl vienkāršāk saprotamas shēmas kā Chrysler grupas verķiem.
Audi/VW ir daudz samudžinātākas, par frančiem un itāļiem pat nerunājot.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējie miglas lukturi!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online