Dubļu sargi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dubļu sargi

Lapas: [1]
Dubļu sargi ( 1249 )
pseido

1 ziņas

PM

Sveiki!

Tēma nav jauna, bet aktuāla 2018 gadā, man voyager 2005 gada, būs braukāšana pa grunteni kādu brīdi, patreiz ir oriģinālie mazie, bet vasaras riepas pat pa asfaltu braucot
met uz durvīm mazos akmentiņus, varu iedomāties, kas būs mēnesi braucot pa grunteni ar auto priekšējām durvīm, sāku meklēt orģinālos lielos, LV problēma par odiciālajās parstāvniecībās, tad
sāku meklēt piedāvājumus internetveikalos, ka raksta voyager ta klusums, universālos piemeklēt patreiz nesokas, Varbūt kāds ir gājis tam cauri un ir atradis un var padalīties ar info!?!?

paldies jau iepriekš par sapratni.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

pseido: "Sveiki!

Tēma nav jauna, bet aktuāla 2018 gadā, man voyager 2005 gada, būs braukāšana pa grunteni kādu brīdi, patreiz ir oriģinālie mazie, bet vasaras riepas pat pa asfaltu braucot
met uz durvīm mazos akmentiņus, varu iedomāties, kas būs mēnesi braucot pa grunteni ar auto priekšējām durvīm, sāku meklēt orģinālos lielos, LV problēma par odiciālajās parstāvniecībās, tad
sāku meklēt piedāvājumus internetveikalos, ka raksta voyager ta klusums, universālos piemeklēt patreiz nesokas, Varbūt kāds ir gājis tam cauri un ir atradis un var padalīties ar info!?!?

paldies jau iepriekš par sapratni. "

Sis auto nav domats braukat pa grunts celiem...akmeni labi dauza un struklo visas malas ,ja uz estetiku po tad var miit uz 100km/h ,man zeel auto ,es atrak pa 50-60 pa grunti nebraucu,tas ir max !beizak jau pat lenak.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Un man ir visi 4 oem dublu sargi ka jau Limitedam bet tas neko neliidz , nav tas auto domats pa dublu vanam braukt.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Dubļu sargi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online