Es par nelekšanu ar » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Es par nelekšanu ar

Lapas: [1] 2
Es par nelekšanu ar ( 2072 )
Brachs

10 ziņas

PM

Ir problēma 2008 gada Grand Voyager braucot mašīnā noslāpa un pēc tam vairs nevar pielaist motoru griež bet pa tukšo uz ekrāna visu laiku met kļūdu par ventilatoru vai pa siltumu SE 25 tad SW 25 un NW 25 pārbaudījums drošinātājus bija ok bet karstā dienā tas bija un ventilators neislēdzās varbūt kādam ir pieredze vai var palīdzēt jo tas notika Vācijā un serviss te ir ļoti dārgi bet gribas kaut kā pie dzīvības dabūt

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Brachs: "Ir problēma 2008 gada Grand Voyager braucot mašīnā noslāpa un pēc tam vairs nevar pielaist motoru griež bet pa tukšo uz ekrāna visu laiku met kļūdu par ventilatoru vai pa siltumu SE 25 tad SW 25 un NW 25 pārbaudījums drošinātājus bija ok bet karstā dienā tas bija un ventilators neislēdzās varbūt kādam ir pieredze vai var palīdzēt jo tas notika Vācijā un serviss te ir ļoti dārgi bet gribas kaut kā pie dzīvības dabūt"

Kāds motors? Dīzelis vai benzīnnieks?

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Brachs

10 ziņas

PM

Dīzelis

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Brachs: "Ir problēma 2008 gada Grand Voyager braucot mašīnā noslāpa un pēc tam vairs nevar pielaist motoru griež bet pa tukšo uz ekrāna visu laiku met kļūdu par ventilatoru vai pa siltumu SE 25 tad SW 25 un NW 25 pārbaudījums drošinātājus bija ok bet karstā dienā tas bija un ventilators neislēdzās varbūt kādam ir pieredze vai var palīdzēt jo tas notika Vācijā un serviss te ir ļoti dārgi bet gribas kaut kā pie dzīvības dabūt"

Diagnostiku ar atslēgu taisīji? Kādas kļūdas?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

cezap

211 ziņas

PM

cezap: "
Diagnostiku ar atslēgu taisīji? Kādas kļūdas?
"

Ja nezini kā, paskatīties youtube

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Brachs

10 ziņas

PM

Paldies pameģināšu

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

ventilators būs jāmaina,kantainajam dīzelim(benzīnam viss ok) 120kw motoram tā ir problēma ,ventilators tur ir pārgudrs-motoriņā iekšā vadība ar trešo vadu.Varu piedāvāt par 200e strādājošu.t.29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Brachs

10 ziņas

PM

Zuris: "

ventilators būs jāmaina,kantainajam dīzelim(benzīnam viss ok) 120kw motoram tā ir problēma ,ventilators tur ir pārgudrs-motoriņā iekšā vadība ar trešo vadu.Varu piedāvāt par 200e strādājošu.t.29230402"

Kā var pārbaudīt kā radiatora ventilators pie vainas jo es tomēr esmu Vācijā ar visu mašīnu un iedarbināt nevaru

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Es par nelekšanu ar
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online