Forums » Tehniski jautājumi » Nelec!
| Nelec! ( 3289 ) | |
|
maris7777
|
2018-04-29 12:09:51 Ja braukā vasarā ar gāzi, kāpēc vispār sūknim nevar izņemt drošinātāju vai releju? Tad viņš pa tukšo negriezīsies. P.s. Mašīna nevar sadegt no tā ka darbina uz gāzes, bet tāpēc, ka ir gāzes noplūde. Un tad jau ir vienalga uz ko darbini, tāpat sadegs. |
|
Ezis2
|
2018-04-29 23:38:15 Es jau vienreiz kautkad rakstiju , Suknis staav plasmasas burka, ja vien bakaa vispar ir bendza ko uzsukt tad suknim stradajot ta burka ir pilna ar benu jo tur ari atrodas spiediena daciks kurs miiiz atpakal burka lieko benu,lidzarko ari suknis vislaik ir bena un pilnigi vienalga vai baka ir 15 litri vai 50.Problemas ar uzukssanu var sakties ja labu bridi pabrauka ar degosu lampinu, ir gadijeis ka baka maz bena un auto atstats slipuma un tad ari ir ilgak jastarte bet es jau to shemu ka rikoteis sen esmu atkodis .Principa grozot aclegu on/of vairakas reizes var dzirdet vai usuuc uzreiz vai nee es iesledzot aizdedzi jau pec skanas dzirdu scilsies no pus abarota vai ne un japagroza aclega vairakas reizes. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
| Lapas: 1 2 3 [4] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Nelec!