Nelec! » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 2 [3] 4
Nelec! ( 3291 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

negaidi paskaidrojumus. brālis ar otro golpu tā teica, značit tā ir

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

lavrix: "
Man bračka 2 golfu šadi nosvilināja
"
Multibas man kadreiz senos laikos bija Ford Sieera ar karburatoru un 1 paaudzes gazes uzparikti un es vinu scilu klaat vienmer uz gazes lidz kadiem -2 gradiem un scilas vins labak neka uz Benu gazinieku blablabla par membranu bojasanu es neklausijos , tada stila kadus 4 gadus nobraucu un neko nedariju tikai filtrinu mainiju.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "
????? Paskaidro!

Es pusgadu jau braukaju iedarbinot ar gāzi. Startējas ar benzīnu tikai no rīta. Uzliku iestatījumos ja dzesēšanas temperatūra virs 30grādiem, lec uz gāzes. Iekārta STAG 300 ISA-2. Jā tās būtu bīstami dzinējam, ražotais neliktu tādu funkciju iestatījumos!!!

Zinu cilvēku kurš jau vairāk nekā 10 gadus brauc tikai uz gāzes. Šim nemaz nav benzīna bākas. 2 paudzes iekārta."

Man parsleksanas temperatura staav +25 ;) tada stila piekto gadu.

Atbildēt uz šo ziņu

lavrix

130 ziņas

PM

Par to,ka 2 golfs nosvila,to toch zinu...arii darbināja tikai uz gāzi...
BalticTaxi daļai mašīnas aizgāja degvielas sūkņi pa pieskari,jo bija eksemplāri,kas darbināja to tikai uz gāzi! Līdz ar to tgd nedrīkst bākā būt benzīns arī aptuveni par 20% mazāk.
Pats liku iekārtu pie Henrija un ne lētāko,bet teica,ka benzīnam obligāti bākā jābūt vismaz 20%...
Tā kā neņemos spriest pēc savas pieredzes vai pareizi vai nepareizi ar gāzi darbināt mašīnu!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

lavrix: "Par to,ka 2 golfs nosvila,to toch zinu...arii darbināja tikai uz gāzi...
BalticTaxi daļai mašīnas aizgāja degvielas sūkņi pa pieskari,jo bija eksemplāri,kas darbināja to tikai uz gāzi! Līdz ar to tgd nedrīkst bākā būt benzīns arī aptuveni par 20% mazāk.
Pats liku iekārtu pie Henrija un ne lētāko,bet teica,ka benzīnam obligāti bākā jābūt vismaz 20%...
Tā kā neņemos spriest pēc savas pieredzes vai pareizi vai nepareizi ar gāzi darbināt mašīnu!
"
prasība par benzīnu bakā ir dēļ benzīnsūkņa dzesēšanas. kad benzīna ir maz, sūknis pārkarst un var nobeigties. gandrīz visas mūsdienu iekārtas māk startēt uz gāzes, ja vien dzinēja temperatūra atļāuj.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Tigeris

576 ziņas

PM

PASSATizhi: " prasība par benzīnu bakā ir dēļ benzīnsūkņa dzesēšanas. kad benzīna ir maz, sūknis pārkarst un var nobeigties. gandrīz visas mūsdienu iekārtas māk startēt uz gāzes, ja vien dzinēja temperatūra atļāuj."

Man ari kāds sūkņu restaurēšanas guru(virpotājs) jau sen sen atpakaļ klāstija tieši to pašu: sūkņi pārsvarā lidojot kapeiku jājējiem,kas
pieraduši pastāvīgi liet bākā 10-15L un braukt 50km vēlar degošu lampiņu. Esot tāda ļaužu grupa,kam tas asinīs...

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es bendzinsukni izjaucu kurs man nobeidzas nekas tur neparkarst vienkarsi no nolietojuma nodilis stators kur ogles slid un apstajas, pati dala kas pumpe benu darba kartiba.Siknis bija oem un ap 9 gadi uz gazi nobraucu, vairak pa dvacaru benu neleju nav jega vazat lieku svaru lidzi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "Es bendzinsukni izjaucu kurs man nobeidzas nekas tur neparkarst vienkarsi no nolietojuma nodilis stators kur ogles slid un apstajas, pati dala kas pumpe benu darba kartiba.Siknis bija oem un ap 9 gadi uz gazi nobraucu, vairak pa dvacaru benu neleju nav jega vazat lieku svaru lidzi."

Es leju tik daudz, lai degvielas lampiņa nedeg ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online