siksna noleca » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » siksna noleca

Lapas: [1] 2
siksna noleca ( 3306 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vakar naktī braucu, jūtu stūre tāda stingrāka palika (domāju varbūt dēl risēm uz ceļa), te pēkšņi autiņš sāka pīkstēt metu uzreiz malā. Attaisu haubi, skatos siksna tāda ļengana, domāju saplīsa, sāku skatīties nifiga, vienkārši noleca no ruļļiem. Kādu 1,5 stundu čakarējos kamēr dabūju virsū. Braucu tālāk viss OK. Kas varētu būt par problēmu? Varbūt kādā rullītī gultnis klemmē? Spriegotājs itkā siksnu spriego..

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Spriegotaajs iet uz beigaam, skruuve liika palikusi! Man tas pats bija, kameer tas meesls noluuza pavisam

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kvatra"]Spriegotaajs: "

tu mani iepricinaaji. Jaamaina viss spreigotājs, vai var tikai skrūvi?

Atbildēt uz šo ziņu
DodiezS

103 ziņas

PM

Man gan ir vecais kantainais, bet tā skrūve ir kopā ar rulli un tā esot sava veida slimība džeriem. Mans meistars izjauca to uzparikti un salika kopā nedaudz savādāk un iet vēl tagad.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

mims

129 ziņas

PM

par to slimību piekrītu. ir bijis tāds cundurs. tikai pie stūres bija trausla būtne
aizgāju uz auto plus un nopirku jaunu pa 45,- , teica, ka šis točna nelūzīs, jo nav kam lūzt.
stulbākais tas, ka nomainīju tikai augšējo rullīti, bet par apakšējo aizmirsu. jaunā siksna tāda jocīga.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Anonymous user

3652 ziņas

PM

man šodien un rīt 600km jānobrauc, sanāk ka varu nekur arī neaizbraukt? Forši...

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Skruuvi nav jeega mainit, es izvirpoju jaunu, knapi 2500 km nobraucu un veel piedevaam uz itaaliju biju aizjaajies :mrgreen: Tur baigaa slodze sanaak uz to skruuvi, labaak jaunu panjemt! Vispaar taada neuzticama konstrukcija, jebkuraa briidii var palikt uz celja

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Paarbaudi veel rulliishu, varbuut kaadam guktnis jau taa kustaas, ka skiibs palicis!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » siksna noleca
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online