Chek gages » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chek gages

Lapas: 1 2 [3]
Chek gages ( 5406 )
DodiezS

103 ziņas

PM

Nē kārbas kļūdas vai nepiulnības uzrādās ar uzrakstiņu "maintence required" kaut kā tā un instrukcijas arī man nau..... Tās ko bija ielicis Unima ir ok bet ne visu pilnībā tur apraksta.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

bumbieris

333 ziņas

PM

Man kaut kur ir oriģinālā lietošanas instrukcija, tikai esmu to nolicis, lai nepazūd, un nevaru atrast. Šķiet, ka tajā lasīju. Bet kura no lampām precīzi bija noteikti nestrīdēšos, kaut šķiet tomēr tā bija avārijas lampa.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Fleksis

6 ziņas

PM

man taa lampina dega un izraadijaas ka eljas liimenis pa zemu , daleeju un lampina nodzisa

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Lampiņu "Check Gauges" iededzina "Body Computer" Pie viņa pieslēgts ļoti daudz visādu loriņu (atkarīgi no komplektācijas). Ja kaut kur, kaut kas nestrādā, nedeg, vai nav kontakta, vai radītai atšķiras no normas, tad uzreiz iedegas un mēs sākam nervozēt! Ja nav iespējas atrast tad braucam līdz izlīdis pats. Galvenais, lai bagāžnieka vienmēr ir instrumentu komplekts un rokas aug blakus spārniem, nevis kājām!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Fils

321 ziņas

PM

wizard"]Galvenais,: "

ar Padomijas mašīnām bija jāvadā līdz viss remkomplekts. Tagad vadāju līdz tikai rezerves riteni, domkratu, atstarojošo vesti, striķi, amerikanku, kādu skrūvgriezi, nazi, aptieciņu, šķidro valūtu (pudeli šnabja), drošinātājus, kartes un pats galvenais - mobīlo telefonu.

nu nav tas liekais smagums jāvadā līdz :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

wizard

654 ziņas

PM

Nu bet protams! Neijet taču runa par skrūvspilēm, kuvaldam, rezerves daļam un pacēlaju. Kā iepriekš bija teikts, vis atkarīgs no vietas, no kuras aug rociņas!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

bumbieris

333 ziņas

PM

Tad tādēļ vajag tos 33cm garajam džerim!

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Chek gages
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online