Chek gages » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chek gages

Lapas: [1] 2 3
Chek gages ( 5411 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es ar netieku skaidrībā! Man tas pats! Novēroju ka trubā pie radiatora korķa spiediens parādījies! Temperatūras radītājs visu laiku stāv pa vidu, lai gan ir sajūta ka motors brīžiem uzvārās! Radiators ir karts viscaur! Termostats varbūt vainīgs?

Atbildēt uz šo ziņu
DodiezS

103 ziņas

PM

Sveiki netieku gudrs ko tas nozīmē. Pagriežot aizdedzes atslēgu iedegās pēc piestartēšanas nodziest. Dīvainākais, ka man vakar džeris pats par sevi noslāpa vairākas reizes un ieslēgtā aizdedzes stāvoklī palika degot tikai šitā brīdinājuma lampa (sarkana). Ieslēdzot aizdedzi par jaunu iedegās visas lampas un secīgi nodziest.
Citos paneļa rādījumos nav nekādu parādību, kas liecinātu par kādu ķibeli. Kādi varētu būt varianti??

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Anonymous user

3652 ziņas

PM

man arī motors tāds aizdomīgi karsts, lai gan temperatūra ok. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Ko Jūs kā mazi bērni. Nu viņš ir karsts un viņam jābūt karstam. Un pie reizes arī faktors kas to ietekmē - apkārtējās vides un gaisa temperatūra.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

DodiezS

103 ziņas

PM

Fils tas dačiks iedegas un atbild par apkārtējās vides temperatūru??? :twisted:
Bet ja ņemam to lietu nopietnāk ko tas nozīmē? Iepriekš forumā neesmu atradis.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

DodiezS

103 ziņas

PM

Paldies būsim zināt, bet tad nozīmē, ka man nestrādā pareizi temperatūras dačiks, vai kaut kas cits panelī, jo neuzrāda nekādas novirzes no vidējiem rādītājiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Joris

146 ziņas

PM

Ja trāpītu servisā tajā brīdī, kad šī lampiņa deg, caur kompi vajadzētu parādīties, kas autiņam nepatīk. Pašam testēt caur kodiem nav nozīmes, jo tas neparādīsies(es tā domāju :roll: ).

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Joris

146 ziņas

PM

Nau jau teikts, ka "Chek gages" reaģē tikai uz temperatūru :!: Manā variantā tas bija ventilators, pieļauju, ka šī lampiņa signalizē vēl kaut ko, tikai jautājums ko??? :?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Chek gages
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online