2001 3.3 dzinēja bloka zagluška » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2001 3.3 dzinēja bloka zagluška

Lapas: 1 [2]
2001 3.3 dzinēja bloka zagluška ( 2034 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Mēģināju mērīt, sanāk kaut kur ap 37mm.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Sameklēju manualā, korķa diametrs 41.3mm (1.625coulas). Aizbraucu ar šrotu, pamērīju uz bloka, aptuveni tā pat sanāca. AutoMetro nopirku pēdējo korķi. Šiem bija 41.6mm.
Aizbraucu uz garāžu mainīt.
Brīnumainā kārtā ārā veco korķi dabuju ļoti ātri. Ļoti priecājos par to!!!
Jaunu sasmērēju ar hermetiķi un iesitu iekšā ar atslēgas galviņu. Ieliku radiatoru iekšā, visas šļaukas virsū, antifrīzs iekšā, darbinu dzinēju un....... gribās raudāt. Šķidrums gar korķa malām tecēja ārā gandrīz ar strūklu
Uz to brīdi varianti vairs nebija. Saliku autiņu līdz galam, aizbraucu uz darbu. Atbaucot mājās vairs tik stipri netek.
Ir cerība ka tie caurumi aizbāzīsies ar tiem netīrumiem kas ir dzēsēšanas šķidrumā.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es jau principa vakar pats izdomaju ka var to skruvejoamo korti ar gumiju pats uztaisit pec izmera ,jo tur neka gudra nav, srap divam saibam gumijas gabals , velkot skruvi gumija izplesas un tada veida noblivejas.ES zinu to konstrukciju jo man mocim sturei galos nak aluminija gali uz tada principa iesprauzas truba un ar seskanti novelkas un novelkas taa ka nekad muza neizrausi Isak sakot jaatrod vajadizga diametra gumijas truba biezsienas janogriez gabals , jaatrod vai jauztaisa atieciga izmera metala saibas cauri skruve kuru vienai saibai piemetina , otra uzgriezni un gatavs , iesprauzas un savelkas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Dimitil: "Sameklēju manualā, korķa diametrs 41.3mm (1.625coulas). Aizbraucu ar šrotu, pamērīju uz bloka, aptuveni tā pat sanāca. AutoMetro nopirku pēdējo korķi. Šiem bija 41.6mm.
Aizbraucu uz garāžu mainīt.
Brīnumainā kārtā ārā veco korķi dabuju ļoti ātri. Ļoti priecājos par to!!!
Jaunu sasmērēju ar hermetiķi un iesitu iekšā ar atslēgas galviņu. Ieliku radiatoru iekšā, visas šļaukas virsū, antifrīzs iekšā, darbinu dzinēju un....... gribās raudāt. Šķidrums gar korķa malām tecēja ārā gandrīz ar strūklu
Uz to brīdi varianti vairs nebija. Saliku autiņu līdz galam, aizbraucu uz darbu. Atbaucot mājās vairs tik stipri netek.
Ir cerība ka tie caurumi aizbāzīsies ar tiem netīrumiem kas ir dzēsēšanas šķidrumā.
"

labs iemesls uzlikt defa vai calix sildītaju tajā caurumā. bet vispār ietektu nočekot visus tos korķus. ja viens ir izrūsējis, arī pārējie nav aiz kalniem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

labs iemesls uzlikt defa vai calix sildītaju tajā caurumā. bet vispār ietektu nočekot visus tos korķus. ja viens ir izrūsējis, arī pārējie nav aiz kalniem"

Par to silditaju ari biju iedomajies jautajums vai vins visos caurumos lien , es nez cik tur daudz vietas tai bloka, tu savejam liki , vins jau man liekas tur ari uz to pasu principu turas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Par to silditaju ari biju iedomajies jautajums vai vins visos caurumos lien , es nez cik tur daudz vietas tai bloka, tu savejam liki , vins jau man liekas tur ari uz to pasu principu turas."

viņi ir dažadu veidu. ir tādi kas iesitas, un ir tādi kas pievelkas ar skrūvi un blīvi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

1. Gumijas zagluška liekās ne pārāk droša, ja iet runa par tālāko auto ekspuatāciju.
2. Par pārējām savam zagluškam ir bažas. Jo tā ko dabuju mainīt ir pilnībā sapuvusi. Pārējas noteikti līdzīgas. Kā to parbaudīt ????? Nezinu, jo no ārpuses viņa izskatījās ka jauna. (Paldies tiem kam patīk ekonomēt uz dzesēšanas šķidruma).
3. Man no tā sildītāja nav jēgas. Pirmkārt tas vairāk domāts dīzeļiem. Otrkārt es dzīvoju dzīvoklī un iespējas pieslēgt auto pie rozetes nav.

PS Šodien pārstāja antifrīz tecēt, tikai pāris piles uz eļļas filtra !!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » 2001 3.3 dzinēja bloka zagluška
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online