Griež bet nelec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Griež bet nelec

Lapas: [1] 2
Griež bet nelec ( 2151 )
janka89

59 ziņas

PM

Nelec auto. 2000 gada 2.5td. griež bet nelec . Pārbaudot vadus, secināju ka nepienāk strāva uz vārstu sukni. Pārbaudot relejus zem haubes , visi veseli. Kur vēl meklēt vainu?

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

pēc simtomiem tev neatslēdzas ''ALARM SET''

Atbildēt uz šo ziņu
janka89

59 ziņas

PM

Alarm set lampa nodziest.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Aizvelc jaunu vadu no aizdedzes atslegas un po brauka talak

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pieslēdz pie kompja. bija tādi paši simptomi. stulbākais, ka vainīgs bija apdedzis kontakts pečkas vadībā

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "pieslēdz pie kompja. bija tādi paši simptomi. stulbākais, ka vainīgs bija apdedzis kontakts pečkas vadībā"
Sitos te glukus kompis var ari neparadit.Bet patr peckas kontaktu taisniba , nesmu saskareis bet ir dzirdets , un tikai zinataji to zin jo parejeim nenak pat prata ka tur kads sakars ar pecku var but bet var gan jo Zigulu laiki sen ka baigusies

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man parādija. bija kokrēta klūda par apkures bloka vadiem. bet es vnk paņirdzu un turpināju rakt aizdedzes konkatku grupu, kompjus un n'shit pilnīgi nejauši paņēmu nost apkures paneli, ieraudziju nosvilušu vadu))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ta ir vieniga lieta kas man voyageros besii ka ir Bodi kompis un vis notiek caur Can šinam un tur elektronika visam ar visu ir sakars, vis parejais sitajos auto ir tups ka cirvis un remontejams majas apstaklos.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Griež bet nelec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online