audio instalācija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » audio instalācija

Lapas: [1]
audio instalācija ( 2726 )
roliss

181 ziņas

PM

Sveiki!
Varbūt kādam ir zināma doge grand caravan 2000g. audio instalācijas shēma? Protams ja tāda vispār pastāv, jo ir radušās problēmas ar skaņu, nomira visa labā puse, tika pārbaudīts maģis un viss ir kārtībā. Nav skaidrs, kas ir tā melnā kaste pie priekšējo durvju tumbām, varētu būt pastiprinātājs, jo ir štekeris ar 6 vadiem, bet tādā gadījumā nepienāk ne -, ne +, kam būtu jābut, jo vadi pienāk.
Vārdu sakot esmu "ņeponjatkā", varbūt kāds var palīdzēt?

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

maini tik nost skaļruni ar melno kasti,sāks strādāt tad arī augšējais.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

karlinieks

83 ziņas

PM

Paskaties, vai nav pušu plīsis kāds smalkais vadiņš (tas slēpjās zem tā kartoniņa un ir nevāji plāns), man ar bija tādas ziepes, uzmanīgi noplēsu, salodēju, pēc tam aizlīmeju ar gumija līmi - skan kā jauns.. Dīvaini, ka Tev neskan visa labā puse.. Man pie vainas izrādījās aizmugurējā labā tumba, kas tapēc neļāva skanēt tikai pīkstulim, bet priekšā tad gan viss skanēja.. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

roliss

181 ziņas

PM

Kurā vietā tieši ir tas vadiņš, jo cik es pētiju to tumbu, tad tur nekādu redzamu vadiņu nav, biju arī noskrūvējis to kasti.

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

varu padalīties ar konstatēto, uz doto brīdi izskatās, ka meistars, kurš taisīja maģi ir kļūdijies (maigi izsakoties) par to ka ar maģi viss ir kārtībā, jo pats kādu laiku pačakarējos un konstatēju, ka neiet maģim labās puses izejas...
Tā lūk, mācība par tēmu, ka prece jāpārbauda neatejot no kases.....

Atbildēt uz šo ziņu
DodiezS

103 ziņas

PM

Ja ir kase, tad ir čeks un tad to maģi prom uz garantiju :wink: Ja konstatēs nepareizu remontu vai instalāciju, tad piedzen no meistara :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » audio instalācija
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online