Auto nevar iedarbināt. P0688 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Auto nevar iedarbināt. P0688

Lapas: [1]
Auto nevar iedarbināt. P0688 ( 1671 )
Prusaks

4 ziņas

PM

Chrysler 3.3, V6. 2004, benzīns-gāze

Nevar iedarbināt- starteris griež, bet nelec.
Klūda- P0688
Uz ASD releju pienāk 12V, 30 kontakts aiziet uz vadības bloku. (relejs strādā- noņēmu,pārbaudīju)
85 kontaktu (releja GND), kuru vada (ja pareizi sapratu) vadības bloks nevaru atrast, pie vadības bloka (vadības blokā štekeri- balts, zaļš, oranžs,melns ).

Shēmā vads K51.
Varbūt kāds var pateikt, no kurienes(kura šteketa kontakta) šim vadam būtu jānāk...

Pieliekot testera vadu(-) pie 85 kontakta un otru testera vadu(+) pie akumulatora, tad spriegums nosēžas līdz aptuveni 10V.
Cik saprotu, tad tāpēc arī šī (P0688) kļūda.

https://failiem.lv/u/8w25rfhq#/view/ASD.jpg

https://imgur.com/jGMHdxq

Varbūt ir vēl kādas idejas par šo....

Atbildēt uz šo ziņu
Prusaks

4 ziņas

PM

Ja nu kādam noder.

Problēma bija vadā (K51).
No vadības bloka trešās(skaitot no kreisās puses) ligzdas (balta) pienāk mīnuss ar kuru tiek vadīts ASD relejs.
Tika nomainīts vads un auto tika iedarbināts.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

!!!!!!
Laikam nebija nevienam ko teikt.
Bet es te daudz reiz biju rakstijis... lielāka problēma ir vados!!!!! Tie visu laiku lūzt, sapūst un tt.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Dimitil: "!!!!!!
Laikam nebija nevienam ko teikt.
Bet es te daudz reiz biju rakstijis... lielāka problēma ir vados!!!!! Tie visu laiku lūzt, sapūst un tt.
"

Vispār jau vadi paši par sevi vidū nekad nesapūst iekams kāds speciālists nav nagus piebāzis! Tapec
ja redzat ka kādā servisā "elektriķa nosaukums" staigā ap auto ar provlampai piestirpinātu smailu īlenu galā,
ar ko caurdurt vadus, ņemat monķirovku vārda tiešā nozīmē un trencat šo "specu" lielgabala šaviena attālumā!
Pec gada-diviem šāds caurdurtais vads tiešam sālsūdens ietekmē pārpūst pušu un var nošauties lai to vietu atrastu!

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

Man liekās netikai vadi sapūst GV,bet arii
dzesēšanas šķidruma trubas,trubiņas utt...
Sataisīju vienā vietā tgd skatos sāk tecēt otrā vietā,kad sataisīju tur,tad tgd sāk tecēt trešajā vietā...jau zb.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

lavrix: "Man liekās netikai vadi sapūst GV,bet arii
Sataisīju vienā vietā tgd skatos sāk tecēt otrā vietā,kad sataisīju tur,tad tgd sāk tecēt trešajā vietā...jau zb.
"

Tieši tā... Vecas mums tās mašinas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

lavrix: "Man liekās netikai vadi sapūst GV,bet arii
"
Ja iet runa par metala trubam kas iet uz pakal pecku tad es necikajos, izravu vinas araa un savilku gumijjas 16mm dzese sscidruma trubas pietam galigi savadak taisnak neka tas metala murgs,aizvilku lidz aluminija trubam un tagad ir pa 2 hamuti mazak, aizgaja ja paraizi aceros kopa 3,6 metri.Tagad skatos ka ta truba kas iet gar motoru uz pecku ari galigi sarusejusi to ari mainisu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Auto nevar iedarbināt. P0688
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online