Voyager 2.5 dd 2002 gads » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 2.5 dd 2002 gads

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Voyager 2.5 dd 2002 gads ( 4619 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Kādu gadu arī braucu ar slīdošu sajūgu. No krustojuma nevarēju kā pierasts uzsākt braukšanu ar gāzes pedāli grīdā, apgriezieni tad auga, bet ātrums nē. Tad ātrumpārslēga kloķis palika "ļengans", ātrumus nepārslēdza. Līdz ar to nācās pāris reizes uzsākt ar trešo ātrumu, kurā kārba bija palikusi. Ātrumkloķa darbību un vēl šādas tādas lietas salaboja par EUR30, bet galvenais, sajūgs pārstāja izslīdēt. Vēl speciāli vēlāk pārprasīju, vai nav kaut ko darījuši ar sajūgu - nē. Tā arī joprojām neesmu sajūgu mainījis.

Ezi2 - Ko uz jaunu automātiskajai lārbai vari par EUR100 nomainīt? Nu labi, varbūt eļļu.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Man ellas maina tomat kaste izmaksa ap 24 eur kopa ar filtru ;) mainu uz 40-50 K ka kuru raizi sanak. Mainijis esmu 5 reizes pa 11 gadiem tas ir visas tomat kastes izmaksas uz so bridi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

lai 11 gadus mauktu ar vienu auto ir jābūt baigiem pautiem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "lai 11 gadus mauktu ar vienu auto ir jābūt baigiem pautiem"
Taa ir sanacis nu patik mans vins patiik, un nieka 186 K judzes sobrid ;) galvanais iemesls ir tads ka nav jau ko vieta isti nopirkt jo pat 05-07 gaddiem pamata visiem ir leilaki noskrejeini ka manejam i to nav zinams vai istie priekskam maksat entos K naudas par to kas man jau sobrid ir ? un ir drusku sobrid citas prioritates dzive dzelzi pagaidis... es meginu pabaikt buvet maju ;) bez nekadiem kreditiem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

munds

477 ziņas

PM

Ezis2: "Taa ir sanacis nu patik mans vins patiik, un nieka 186 K judzes sobrid ;) galvanais iemesls ir tads ka nav jau ko vieta isti nopirkt jo pat 05-07 gaddiem pamata visiem ir leilaki noskrejeini ka manejam i to nav zinams vai istie priekskam maksat entos K naudas par to kas man jau sobrid ir ? un ir drusku sobrid citas prioritates dzive dzelzi pagaidis... es meginu pabaikt buvet maju ;) bez nekadiem kreditiem."
Ne Tev vienam tā sanācis, es ar savu veco kantaino braucu jau 12.gadu, nobraukums tuvojas pusmiljonam, bet noguruma pazīmes vēl nejūt, iet labi, eļļu neēd, un ar citu auto pabraukt arī nevaru, pierasts, ka ir ērti, bērni pa šo laiku izauguši, tā kā braukāju viens pats uz darbu ar šo auto, bet, tā kā ikdienā pārvietojos ar aptuveni 50vietīgu transporta līdzekli, tad šis jau nu neko liels neliekas, mazākā nemaz negribas kāpt. Kamēr skati varēs iziet, tikmēr braukšu ar savu veco voyager, pagaidām liekas, ka vēl labu laiku.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Karaul

42 ziņas

PM

BeNja: "Sveiki . Esmu jauns voyagera saimnieks. It ka jusu domu biedrs Nopirku a.m pa leto . Ir visadi sikumi bet vairak mani uztrauc baigi cieta sajuga pedalis Man ir trose . Cik sapratu laikam vinas del tas viss ? Ko var izdarit ? Nasina staveja un laikam trose nestaiga ? Jauna it ka majsa115 eiro . Lasiju ka citi liek no mazdas kaut kadu . Ko man darit . Var but noniemt un samercet ? Eb man palidzes tikai maina ? Paldies par palidzibu !!! P. C cik ras prieks apmeram man iznaks?"

Es nočakarējos ar oriģinālo trosi 3 gadus kamēr neuzliku no MAZDAs 626 (ap 97 g.) recenes trosi pa 26 eur. Bet sajugs cietāks nekā hidraulikai.

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

visa problēma ir sajūga grozā, līdz ar to tev ir stingrs sajūgs un palielinās iespēja ka trose satrūks, nenomainot sajūga komplektu varēsi troses mainīt ik pa pāris mēnešiem..

Atbildēt uz šo ziņu
Karaul

42 ziņas

PM

dzd: "visa problēma ir sajūga grozā, līdz ar to tev ir stingrs sajūgs un palielinās iespēja ka trose satrūks, nenomainot sajūga komplektu varēsi troses mainīt ik pa pāris mēnešiem.."

Grozs mainīts 2 reizes.
Problēmas daļa, ka trose kārbā ieiet nedaudz nost no troses vietas dakšā, ekscentriski. Kāpēc tā- nezinu. Montējot paštaisīto spriegotāju Mazdas trosei, noliku visu centriski. Gadu strādā bez problēmām.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 2.5 dd 2002 gads
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online