Voyager 2.5 dd 2002 gads » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 2.5 dd 2002 gads

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Voyager 2.5 dd 2002 gads ( 4622 )
BeNja

10 ziņas

PM

PASSATizhi: "

interesanta logika. labas riepas arī maksās pie 400-500. kādi tad būs argumenti? "

ja gribi tad berk pa 1000 tas uz atrumu neieteikme

Atbildēt uz šo ziņu
BeNja

10 ziņas

PM

Ezis2: "CRD pa 500 eraam ? es domaju ka taa trose pa 136 eur tur ir tikai sakums investicijam labu CRD bez 2-3 K neviens nepardos... neatkarigi no izlaiduma gada. Tas es veel tadas piezemetas cenas nosaucu."
Nu varbut . Un ir kaut kas vel . Pagaidam pasupoju , parbaudiju un ok. Izgaju apsksti

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

BeNja: ". 4,2. Vai 4,3 nav svarigi . Meriju ar tesreri +- der i 3 lidz 5 "

Veči ,bišķi smadzeni pieslēdzt diskusijai! 5 omi tur vados vien pazudīs lidz aizmugurei!
Slēdzī pretestība ir Kiloomos nevis Omos! Slinkums rakņaties pa dokumentāciju, bet pēc pretestību rindas
tur jābut vai nu 4,3Kom vai 4,7Kom! Cik lasits forumis, strādā gan/gan -nav tik ļoti kritiska vieta

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Tigeris: "
Veči ,bišķi smadzeni pieslēdzt diskusijai! 5 omi tur vados vien pazudīs lidz aizmugurei!
Slēdzī pretestība ir Kiloomos nevis Omos! Slinkums rakņaties pa dokumentāciju, bet pēc pretestību rindas
tur jābut vai nu 4,3Kom vai 4,7Kom! Cik lasits forumis, strādā gan/gan -nav tik ļoti kritiska vieta
"

Tieši tā Kom...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ezis2: "CRD pa 500 eraam ? es domaju ka taa trose pa 136 eur tur ir tikai sakums investicijam labu CRD bez 2-3 K neviens nepardos... neatkarigi no izlaiduma gada. Tas es veel tadas piezemetas cenas nosaucu."

SS.lv cenas pamatā 1000-2000EUR. Par augstākām cenām nevis pārdod-pērk, bet tirgo. Nedomāju, ka CRD būtu uzskatāms par bonusu.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Nekāda īpašā atšķirība starp td un crd nav,tikai crd dzinēja detaļas ir dārgākas.un var dabūt lietotas,bet vecajiem vairs nekā nav,jo viss nojāts.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

ibiodizels: "Nekāda īpašā atšķirība starp td un crd nav,tikai crd dzinēja detaļas ir dārgākas.un var dabūt lietotas,bet vecajiem vairs nekā nav,jo viss nojāts."

Nebiju aizdomājies par lietoto detaļu pieejamību priekš TD dzinēja.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Nu teiksim aprauta kloķene,pat neesmu dzirdejis ka kāds jaunu licis,un lietotas ar jau noslīpētas un sašvīkātas,kas knapi spiedienu tura.Galvas,jauna 150,veca 25.liksi visas jaunas?no 3 motoriem izlasīju tikai 4 labus rokerus.jo jaunus kliencs atteicās pirkt.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 2.5 dd 2002 gads
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online