Magnetolas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Magnetolas

Lapas: [1] 2
Magnetolas ( 1902 )
lavrix

130 ziņas

PM

Ir kāds licis jaunu magnetolu savam GV?
Vairāk interesē līdz 2007g.modelim
Varētu padalīties pieredzē...piecīti iedošu

Atbildēt uz šo ziņu
ArmandsJ

22 ziņas

PM

Ja, man ari interesetu vai var esosai magnetolai pieslegt usb un cik tas varetu maksat, manam stav magnetola ar cd + kasete

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

usb var pielikt caur Grom vai yatour. spraužas disku mainītaja ligzdā, magnetolas aizmugurē.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "usb var pielikt caur Grom vai yatour. spraužas disku mainītaja ligzdā, magnetolas aizmugurē."

Yatour neražo chrysler-iem. GROM maksā vairāk par 100. Pa daudz

Atbildēt uz šo ziņu
ArmandsJ

22 ziņas

PM

Seit nav neviens kas tas parejas tirgo un uzstada?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Izarads magnetola pielodejas vads atiecigaja vieta ar parasto aux in"" ieeju un sledz klaat ko gribi , telefonu ,planseti ,mp3 utt...un tas izmaksa kapeikas , man tads ir jau sen.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

lavrix

130 ziņas

PM

Ezis2: " Izarads magnetola pielodejas vads atiecigaja vieta ar parasto aux in"" ieeju un sledz klaat ko gribi , telefonu ,planseti ,mp3 utt...un tas izmaksa kapeikas , man tads ir jau sen."

Pastāsti mazliet siikak
Un kaa var iznjemt vispaar aaraa no panepja pashu magnetolu?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

lavrix: "
Pastāsti mazliet siikak
Un kaa var iznjemt vispaar aaraa no panepja pashu magnetolu?
"
Informacija jamekle krievu (rus) Chrysler foruma tur ar visam bildem un shemam bija paradits ka jajauc un kur jalode un kur mikrenai kajinas nanogriez, strada tas pasakums AM kanalaa kuru tapat neizmanto,pespraud skanas avotu nospeid AM un skan. Es mekleju savejam magim 96-00 bet redzeju ka ari ovalajos 01-07 to elementari var istenot, viniem tas vis tur atkosts jau sen. UN starpcitu magnetolas 96-00 un 01-07 ne ar ko neatsciras tur zarnas ieksa vienas un tas pasas tikai vinu izvietojums atsciras un tas ka vizuali magis izskatas, vienigais iznemums ir magis ar to ekranu un navigaciju, bet no tas navigacijas tapat nav nekada jeega

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Magnetolas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online