3.8 liels patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 3.8 liels patēriņš

Lapas: 1 [2]
3.8 liels patēriņš ( 2021 )
CEone

19 ziņas

PM

Dimitil: "
Papildināšu.
Konstruktīvi neatšķiras. Tikai ar štekeriem.
Otrā zonde dzinēja darbību nekādā veidā neiespaido.
"

a kura tad iespaido? tā kura ir kolektorā tad ?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

CEone: "

a kura tad iespaido? tā kura ir kolektorā tad ? "

Ja ta kas ir kolektora , tuvak motoram , otra tikai kontrole katalizatora darbibu.Laigan ta otra nav isti saprotams ko tur vispar dara jo man kats jau sen kaa nav zonde tupa truba iemetinata bet kludas araa nemet

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

Manam bij otrā bojāta,TA palielu co uzrādija,kļūdu nebij.Skatos kata nav iekšā,ieliku bet taspats ar co.Pie kompja uzrādīja nepareizu darbību,samainiju un viss ok.viņas darbojas kopā.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "Manam bij otrā bojāta,TA palielu co uzrādija,kļūdu nebij.Skatos kata nav iekšā,ieliku bet taspats ar co.Pie kompja uzrādīja nepareizu darbību,samainiju un viss ok.viņas darbojas kopā."
Tiesi taa, vinam ir jabut abam un abam pieslegtam un darba kartiba.ES vnk konstateju faktu ka ir vai nav kats otrajai zondai ir po , tapec nav isti skaidrs kam vina tur vajadziga tehnologiski ja neredz ka kata nav.

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Tupa iemetināt nedereja.bij noteikts attālums no pirmās,lai domātu ka kats strādā.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "Tupa iemetināt nedereja.bij noteikts attālums no pirmās,lai domātu ka kats strādā."
Kaadi laiikam 10 cm talaak ;) un man tur ir taisna truba , visi tie tipa kata "aizvietotaji " vismaz uz sita auto ir bla bla bla komercija nekas vairak , uz lohiem naudu taisa.

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Man bij no bundžas izgriezts,gan jau pec ta...es arī nolohojos,ieliku pa 40e, sķita ka pavairāk tērē,gāzenieks teica ka vis darbojas labi,bet uz bendžu viņam nepatika,pa treknu esot,moš kats pizdohen.pēc tam tik iedomājos zondes baudīt.Ziņkārības pēc vajadzēja katu izņemt,vai mērījumi atšķirtos,hvz.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "Man bij no bundžas izgriezts,gan jau pec ta...es arī nolohojos,ieliku pa 40e, sķita ka pavairāk tērē,gāzenieks teica ka vis darbojas labi,bet uz bendžu viņam nepatika,pa treknu esot,moš kats pizdohen.pēc tam tik iedomājos zondes baudīt.Ziņkārības pēc vajadzēja katu izņemt,vai mērījumi atšķirtos,hvz."
Es nesmu merijs dabaa ko met araa ;) tiri pec sajutam kad iespeis gridaa labak uznem atrumuun ,pilseta ekonomiskaks , braukajot pa rajoniem ligaina gaita nekada papildus rezona no taa nav, tadi mani noverojumi, 5 gadi bez kata ar taisnu iemetinatu trubu ,zondes abas dzimtas , noskrejiens 186 K judzes.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » 3.8 liels patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online