patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » patēriņš

Lapas: 1 2 3 [4]
patēriņš ( 3434 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: ""A un veel nezinu ka citiem bet man taa sija kas ir virs balona ir izgreista araa."

Varbūt kaut ko jaucu, bet vai tā sija nav rāmja sastāvdaļa? Tad tehniskajā apskatē noteikti nevajadzētu laist cauri un pats auto arī vairs nez vai uzskatāms par stabilu."

Heinrihs jau man to balonu tur uzstadija , ne jau es uz savu galvu tur sceersijas griezu araa

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

griezt ārā virsbūves sijas, dēl dažiem litriem smirdošā, ir idiotisms.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man šķiet, ka tehniskajā apskatē tādu bezkaunību kā amputētu siju pat nevar iedomāties, tādēļ tam nepievērš uzmanību.

6.1. Šasija vai rāmis un stiprinājumi
6.1.1. Vispārējais stāvoklis
A. Prasības
A1. Transportlīdzekļa rāmim un nesošajiem elementiem nedrīkst būt lūzumi, izlūzumi, plaisas, deformācijas, korozijas un citādi bojājumi, kas var ietekmēt konstrukcijas izturību, riteņu ģeometriju un satiksmes drošību. Vītņsavienojumi, kniedētie un metinātie savienojumi nedrīkst būt vaļīgi, ar plaisām vai lūzumiem. Transportlīdzekļa rāmim vai nesošajiem elementiem nedrīkst būt konstrukcijas pārveidojumi, izņemot gadījumu, kad to pieļauj transportlīdzekļa izgatavotājs.

Neatbilstošs un nepieļaujams remonts, kas bīstami pasliktina rāmja vai nesošā elementa stiprību - 3

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ka jau te mineja tad prakstiski visiem vina ir izgriesta ,pilna Latvija ar voyageriem, domaa skatee to neviens nekad nav pamanijis ? domaju ka tas vis ir del taa ka patsmit gadus atpakal veel nebija tada toredalo balonu izvele ka sobriid.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Ka jau te mineja tad prakstiski visiem vina ir izgriesta ,pilna Latvija ar voyageriem, domaa skatee to neviens nekad nav pamanijis ? domaju ka tas vis ir del taa ka patsmit gadus atpakal veel nebija tada toredalo balonu izvele ka sobriid. "

man pirmajam melnajam nebija griezts, kaut likts pie heinriha. tagadējam arī sija vietā. nu vajag biš domāt ar galvu, ko var ķūnēt, un ko nē

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

man pirmajam melnajam nebija griezts, kaut likts pie heinriha. tagadējam arī sija vietā. nu vajag biš domāt ar galvu, ko var ķūnēt, un ko nē"

Kura gada tev melnajam lika gaazi un cik litrigs balons bija ? tiri intresei vai to siju pectam saka sadeet vai ari tad jau beidza

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

2009 gadā liku melnajam smirdoni pie heinriha. balons bija 60l parastais torsis. ar tukso vidu. iepūst varēja 53 apmēram.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "2009 gadā liku melnajam smirdoni pie heinriha. balons bija 60l parastais torsis. ar tukso vidu. iepūst varēja 53 apmēram."
man balons tas pats ,lika man smirdekli 07 gada aprili , tiko ka nopirku townu.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online