ABS Diagnostika Liepāja - Grand VoyagerCRD 2.8 2007g. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ABS Diagnostika Liepāja - Grand VoyagerCRD 2.8 2007g.

Lapas: [1] 2
ABS Diagnostika Liepāja - Grand VoyagerCRD 2.8 2007g. ( 2310 )
_Gints_

6 ziņas

PM

Sveiciens,
Ir kādam Liepājā zināms, vai pašam ir diagnostikas aparāts ar iespēju nolasīt un dzēst ABS kļūdas?
Deg Breake + ABS un TracOFF, vadi izvanīti, ABS devējus nevar laikam ar vienkāršam metodēm pārbaudīt...
Forumi pārlasīti, zīlēšanas spējas izbeigušās.

Atbildēt uz šo ziņu
MK_A

19 ziņas

PM

Ja deg arī BRAKE, tad beigti ir vismaz divi ABS devēji,
pie viena deg tikai ABS un Track OFF

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

MK_A: "Ja deg arī BRAKE, tad beigti ir vismaz divi ABS devēji,
pie viena deg tikai ABS un Track OFF
"

Ieteiktu nezilet kafijas biezumos kas var būt,kas nevar. Tie pastāsti pilnigi katram braucejam ir savi,tapec
es pat nekomentēšu pers. pieredzi Tikpat labi devēji,bet var ari but ABS suknim barošana nopuvusi,
kas ir klasika.
Jebkurā sevi cienoša autoservisā ir puslidz normals diagnostikas skaneris. Kosmosu tev nenoplēsis
par pieslēgšanu. Atver Googli ,apskaties telefonus un uzzvani ir vai nav!

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Tigeris: "
Ieteiktu nezilet kafijas biezumos kas var būt,kas nevar. Tie pastāsti pilnigi katram braucejam ir savi,tapec
es pat nekomentēšu pers. pieredzi Tikpat labi devēji,bet var ari but ABS suknim barošana nopuvusi,
kas ir klasika.
Jebkurā sevi cienoša autoservisā ir puslidz normals diagnostikas skaneris. Kosmosu tev nenoplēsis
par pieslēgšanu. Atver Googli ,apskaties telefonus un uzzvani ir vai nav!
"

Rīgā, vecmīlgrāvī ir CHRYSLER serviss. Biju pie šiem ar līdzīgu problēmu. Pieslēdza KJIPA prof skaneri, pabraukājam, šīs nolasa spriedumu. Beigti divi ABS devēji: priekšā labais, aizmugurē kreisais. Izzvaniju vadus, pārbaudiju devējiem pretestības, likas viss OK. Vēlāk kad tika iegādāts alika skaneris. Izrādījas ka beigts devejs priekšā labais (kas sakrita) un ABS sīknis!!!! Nomainīju devēju, sameklēju vadu pārrāvumu līdz sūknis. Tagat viss strādā!!!!
PS Tiem servisiem nevar ticēt. Un naudu plēš. Laikam kādu 25 euro samaksāju. Pēc visa tā aizbraucu uz to kantori pateikt kā viņiem kaitkas nav kārtībā ar skeneri. Šī ar putām uz lūpām mēģināja man ieskaidrot cik viņi ir kruti profi ar viss krutāku tehniku un laikam es esmu lohs.
Kopš tā brīža uz to pusi pat neskatos.

Atbildēt uz šo ziņu
ArmandsJ

22 ziņas

PM

Man 2005 gada grand voyager. Man iedegas tikai ABS un trac off. Reizem ari nodziest, ta var nobraukt dienu vai pus dienu un tad atkal iedegas.
Ar skidrumiem viss kartiba.
Ir kada pieredze kama varetu but vaina?
Kura vieta Vecmilgravi ir tas chrysler serviss? Man tas butu tuvakais risinajums

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ArmandsJ: "Man 2005 gada grand voyager. Man iedegas tikai ABS un trac off. Reizem ari nodziest, ta var nobraukt dienu vai pus dienu un tad atkal iedegas.
Kura vieta Vecmilgravi ir tas chrysler serviss? Man tas butu tuvakais risinajums
"
Priekskam tev tas servis ? naudu nav kur likt ? Dimitil tacu jau uzrakstija ka naudu noslauca problemu ta ari neatrisinaja un vel pasu par duraku meginaja pataisit , un ar tadime "servisiem" pilna Latvija.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ArmandsJ

22 ziņas

PM

Mja, bet tur kads sikums visticamak vien ir, kads datchiks gljuko vai kontakts kur pazud.
Nav daudz ta laika pa servisiem skraidit

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

ArmandsJ: "Man 2005 gada grand voyager. Man iedegas tikai ABS un trac off. Reizem ari nodziest, ta var nobraukt dienu vai pus dienu un tad atkal iedegas.
"

Labāk nopērc man pāris aliņus. Es pieslēgšu savu skaneri un neteikšu problēmu. Ja nenoteikšu, izdzersi pats
Es no vecmilgrāvja.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » ABS Diagnostika Liepāja - Grand VoyagerCRD 2.8 2007g.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online