Palidziet izvēlēties auto Grand Voyager 2,5CRD ar manuālo kārbu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Palidziet izvēlēties auto Grand Voyager 2,5CRD ar manuālo kārbu

Lapas: 1 2 [3]
Palidziet izvēlēties auto Grand Voyager 2,5CRD ar manuālo kārbu ( 3062 )
TARIŅŠ

72 ziņas

PM

Karaul: "

Lietoju 2 GV - 2.8crd 2006 (aut.) un 2.5crd 2002 (meh.), abiem odometrā ap 300 000, bet 2002 g. patiess noskrējiens var būt lielāks.
Ar automātu problēmas krietni mazāk, bet patēriņš pa 2 litriem lielāks - 10 pret 8.
2002 g. GV man ir sajugs ar trosi. Pa 5 ciem gadiem 5 reizes mainīta trose. Uz doto brīdi problēma ir atrisināta (ja kādām interesē pastāstīšu atsevišķi). Kārba trokšņo bet pārslēdzās un iet.
Stow'n'Go sēdekli - nu kā kurām patīk. Ja nav kur izkraut sēdekļus - tad tā ir laba lieta. Bet parastie sēdekli ir ērtāki un pa meža ceļiem braukt drošāk.
Ar pašiem dzinējiem nekādas problēmas.
Benzīns/gāze biju lietojis vairākus gadus atpakaļ. 10l gāzes uz 100 ir ļoti patīkami, bet ne visi gāzes lietotāji stāsta ka pie 4-6 gāzes baloniem jāpielej baku ar benzīnu. Pie tām tās ir 2 degvielas sistēmas + aizdedzes sistēma kas ir jāapkalpo.
Mans personīgais (!) viedoklis - dīzelis. Automāts vai mehānika - pēc apstākļiem. Automāts ērtāk un drošāk, mehānika - lētāk (bet pilsētas sastrēgumos kāja sāp ).
Nu kaut kā tā.
"

Manam 2003g. GV-350 000 KM ar kapeikam,2,5crd,nav ne vainas-laba degviela+kvēlsveces+akumulators.
Nekādu problēmu,braucu un braucu,škiļas labi pie jebkuriem mīnusiem.
Nē ,automāts- to neslēdzas,te raustas,te jusu displejs lēkā,te vibrē.Palasi topiku atpakaļ par automātu.
RESUME:
Manuāls,JA sinhroni veseli,tad viss slēdzas un darbojas.
Automats,ieliec robā-vai tu brauksi h...... zin?
VISI VIŅI IR LABI,KAMĒR NELŪZT.
MAN SAJŪGS IR HIDRAULISKAIS,SPIEŽAS VIEGLI.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

Dimitil

652 ziņas

PM

Visiem kas te rakstija par Dīzeļiem, laikam paveicies. CRD lielāka kaite ir sprauslas. Katras sprauslas nomaiņa/remonts no 200E*4=800E.
Benzīnam sprauslas mūžīgas, LPG HANA 6*28=168E (uz 300000km)
Jā nobeidzās oreģinālas kvēlsveces, tad jālaina gandrīz katru gadu
Akumulātoram vienmēr jābūt ar SPARTIEŠU veselību.
un tt

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Cik tad tu bieži maini sprauslas,2x gadā? Sprausla tāpat kalpo 300t +.kvēlsveces nevajag likt "iskra" pa 2,50€ ,normālas tāpat kalpo vairākus gadus.Deta akis man jau griež 4 gadu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Jauna sprausla pa kadi 400 eur gab varbut ari kalpo tos 300K bet nejau sitas tipa restauretas ko mums te restaure visadi kantori alja Neringi utt un dod garantiju 6 menesi... vinas pat 100K neiet un pat restauretas isti nesmidzina ka vajag. Tomat karbu ganitaji aizmirsa ka manualim vel jau nak sajugs kurs ari nereti palido un nekas lets tur nav, kur tur vel turbinas utt, par zobenes mainas naudu es kadi 2 menes varu braukat ar propanu

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

TARIŅŠ

72 ziņas

PM

Katra varde savu purvu liela.
Nav nemaz tadi kosmosi,kā rakstiet-VEČI TAD JĀPERK E-TALONS.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

TARIŅŠ

72 ziņas

PM

ibiodizels: "Cik tad tu bieži maini sprauslas,2x gadā? Sprausla tāpat kalpo 300t +.kvēlsveces nevajag likt "iskra" pa 2,50€ ,normālas tāpat kalpo vairākus gadus.Deta akis man jau griež 4 gadu."

VECĪT,te tev 100% taisnība.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

TARIŅŠ: " Katra varde savu purvu liela.
Nav nemaz tadi kosmosi,kā rakstiet-VEČI TAD JĀPERK E-TALONS.
"

etalons ir dārgākais pārvietošanas veids ever.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Nu tad, kādu auto paņēmi un kāpēc?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Palidziet izvēlēties auto Grand Voyager 2,5CRD ar manuālo kārbu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online