atpakalgaitas lukturi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » atpakalgaitas lukturi

Lapas: [1]
atpakalgaitas lukturi ( 1441 )
laurciks1

3 ziņas

PM

sveiki man ir 2002 g grand voyager ,peksni pazuda atpakalgaitas gaismas un kopa ar vinam ari parkingsensori, drosinataji veseli vissu parbaudijam, bet veljoprojam nav skaidribas kas noticies, varbuut kadam ir kadi varianti?

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Atpakaļgaita barojas no BCM kompja (pie vadītāja kājām). Jāskatās kas no kārbas atpakaļgaitas slēdža uz BCM nāk un kas no BCM uz lampām iet. Parkingsensori jau no atpakaļgaitas barojas. Kārbas štekeris, BCM štekeri (maz ticams) un vadi.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

laurciks1

3 ziņas

PM

tad varbut no manas puses tas izklausisies pec stulba jautajuma bet vai ir iespeja ka ir tikai viena drosinataju atrasanas vieta jo salona neko neatradam , tikai zem kapota

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

laurciks1: "tad varbut no manas puses tas izklausisies pec stulba jautajuma bet vai ir iespeja ka ir tikai viena drosinataju atrasanas vieta jo salona neko neatradam , tikai zem kapota"

jā,pareizi.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Tigeris

576 ziņas

PM

laurciks1: "sveiki man ir 2002 g grand voyager ,peksni pazuda atpakalgaitas gaismas un kopa ar vinam ari parkingsensori, drosinataji veseli vissu parbaudijam, bet veljoprojam nav skaidribas kas noticies, varbuut kadam ir kadi varianti?"

Es kaut kā tekstā neatrodu piezimi -manuālā kārba vai automāts? Ja manuālā, tad ar atpakaļgaitas slēdzis kārbas vākā,vai kur viņs tur iekombinēts(tā saucamā lēgušķa) var būt grēcigs!

Atbildēt uz šo ziņu
laurciks1

3 ziņas

PM

Tigeris: "
Es kaut kā tekstā neatrodu piezimi -manuālā kārba vai automāts? Ja manuālā, tad ar atpakaļgaitas slēdzis kārbas vākā,vai kur viņs tur iekombinēts(tā saucamā lēgušķa) var būt grēcigs!
"

kārba ir automāts

Atbildēt uz šo ziņu
Karaul

42 ziņas

PM

Par šo pašu tēmu padalīšos ar pieredzi, tikai ar mehānisko AK 2002 g.
Pa 5 gadiem 3 reizes atteicas strādāt atpakaļgaitas lukturis (arī ir pieslēgts pārkošanas palīgs).
Pirmo reizi servisā piedāvāja nomainīt to "ljagushku" pa 40 naudām. Tas izskatītājas pārāk biezi un es pamēģināju ielikt to slēdzi no "kantaina" Vojiša kas stāvēja man setā. Slēdži pilnīgi vienādi, bet no "kantaina" to dabūju pa piečuku kad tas nomira otro reizi.
Trešo reizi, kad rokās bija jau 2 beigti slēdži, viens no tiem tika izjaukt. Iekšā ir lodīte, 2 atsperītes, vara "paplāksne" un 2 diezgan asie plakanie kontaktiņi. Kontakti un "paplāksnīte" tika notīrīti un korpuss salīmēts kopā ar epoksīda līmes un plastmasas caurulītes palīdzību. Pagaidām viss strādā.
Pārkošanas palīgs arī tika nomainīts jo nomiruši 2 devēji.

P.S. Nezinu kā kurām, bet man vadi pie atpakaļgaitas slēdža iet diezgan tuvu stūres reikas galam. Tur arī jāpaskatās.

P.S.P.S. Jau pirmajā reizē atpakaļgaitas ķēde tika pārtaisīta caur normālo cilvēcisko releju ar drošinātāju. Cik atceros, oriģinālā izpildījumā signāls no slēdža gāja caur montāžas bloku un to (fucking) kompiti kas zem kapota.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » atpakalgaitas lukturi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online