Forums » Tehniski jautājumi » atpakalgaitas lukturi
| atpakalgaitas lukturi ( 1441 ) | |
|
laurciks1
|
2018-02-05 18:04:37 sveiki man ir 2002 g grand voyager ,peksni pazuda atpakalgaitas gaismas un kopa ar vinam ari parkingsensori, drosinataji veseli vissu parbaudijam, bet veljoprojam nav skaidribas kas noticies, varbuut kadam ir kadi varianti? |
|
InsekC
|
2018-02-05 18:47:37 Atpakaļgaita barojas no BCM kompja (pie vadītāja kājām). Jāskatās kas no kārbas atpakaļgaitas slēdža uz BCM nāk un kas no BCM uz lampām iet. Parkingsensori jau no atpakaļgaitas barojas. Kārbas štekeris, BCM štekeri (maz ticams) un vadi. InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
laurciks1
|
2018-02-05 19:00:34 tad varbut no manas puses tas izklausisies pec stulba jautajuma bet vai ir iespeja ka ir tikai viena drosinataju atrasanas vieta jo salona neko neatradam , tikai zem kapota |
|
Zuris
|
2018-02-06 09:29:06 "tad varbut no manas puses tas izklausisies pec stulba jautajuma bet vai ir iespeja ka ir tikai viena drosinataju atrasanas vieta jo salona neko neatradam , tikai zem kapota" jā,pareizi. Town@country2002 un citi voyageri |
|
Tigeris
|
2018-02-06 13:13:55 "sveiki man ir 2002 g grand voyager ,peksni pazuda atpakalgaitas gaismas un kopa ar vinam ari parkingsensori, drosinataji veseli vissu parbaudijam, bet veljoprojam nav skaidribas kas noticies, varbuut kadam ir kadi varianti?" Es kaut kā tekstā neatrodu piezimi -manuālā kārba vai automāts? Ja manuālā, tad ar atpakaļgaitas slēdzis kārbas vākā,vai kur viņs tur iekombinēts(tā saucamā lēgušķa) var būt grēcigs! |
|
laurciks1
|
2018-02-06 19:38:18 " kārba ir automāts |
|
Karaul
|
2018-02-09 10:32:04 Par šo pašu tēmu padalīšos ar pieredzi, tikai ar mehānisko AK 2002 g. P.S. Nezinu kā kurām, bet man vadi pie atpakaļgaitas slēdža iet diezgan tuvu stūres reikas galam. Tur arī jāpaskatās. P.S.P.S. Jau pirmajā reizē atpakaļgaitas ķēde tika pārtaisīta caur normālo cilvēcisko releju ar drošinātāju. Cik atceros, oriģinālā izpildījumā signāls no slēdža gāja caur montāžas bloku un to (fucking) kompiti kas zem kapota. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » atpakalgaitas lukturi