ABS Voyager 2005.g.2.5CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ABS Voyager 2005.g.2.5CRD

Lapas: [1]
ABS Voyager 2005.g.2.5CRD ( 1453 )
malvinne

25 ziņas

PM

Sveicināti!
Tieši pirms tehniskās apskates iedegās ABS lampa. Kur meklēt vainu vai kā apmānīt viņu,lai nedeg?
Vai iemesls var būt tas, ka nācās ekstrēmi airēties pa jēliem dubļiem?

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

571 ziņas

PM

malvinne: "Sveicināti!
Tieši pirms tehniskās apskates iedegās ABS lampa. Kur meklēt vainu vai kā apmānīt viņu,lai nedeg?
Vai iemesls var būt tas, ka nācās ekstrēmi airēties pa jēliem dubļiem?
"

Šis ir gadijums,kad bez skanera diagnostika ir faktiski neiespejama,var tikai "pabakstit"
iespējami vainīgās vietas. ABS kļudas lētie ELM327 tipa skaneri nelasa, vajag kā minimums EasyDiag.
Pats biju šadu spiests pērn pasūtīt tieši dēļ ABS! Tīri profilakstiski vari mēģināt izskalot ar ūdens struklu
devēju zobratiņus ,kas atrodas pusass galos pirms gultņa, bet tā kā devēji ir induktīvi,neticu,ka tur dubļi
varētu ko skādet. Protams pārskatīt savienojumus devējiem,tie atrodas vietās,kur devēja vads aiziet zem
kuzova apšuvuma. Vēl drošinātaja kastē mēdz nopūt ABS sūkņa motora pievads konektorā zem drošinātaju kastes
(Youtube var atrast video-kurš) Bet pats galvenais -pat ja defektu novērš, lampa degs vēl kādus
-padsmit kilometrus,braucot ar ātrumu vismaz 25km/h (tā vismaz rakstits manuālī)
Atslēgt to lampu tu nevari- inspektors skatās,lai viņa uz mirkli iedegas ieslēdzot aizdedzi,kad
iet indikāciju tests. Pie tam vēl pastāv iespēja,ka ari inspektors var kļudas pārbaudit,jo skaneri šā kā tā
slēdz klāt- apgrieizenu lasišanai dīzeļa testā.

Atbildēt uz šo ziņu
malvinne

25 ziņas

PM

Paldies par variantiem!
Jauku dienu jums!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1675 ziņas

PM

Varbut vienkarsi drosinatajs pardega, man reiz taa bija aktivi spoleejot, pretbuksesana citigi stradaja ,iedegas abs lampa , beigas izradiajs ka drosinatajs pardega iespraudu nakamo un jau nez cik gadi pagajusi problema nav atkartojusies.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

malvinne

25 ziņas

PM

Man jau gribētos, lai viss būtu tik vienkārši, bet diemžēl drošinātājs šoreiz pie vainas nav.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Uz diagnostiku. Vai aliexpress pēc skanera!
Es gan izvelējo otro variantu. Jau sen apmaksājas.
PS protams ne lēto EML

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1675 ziņas

PM

Kads tev ir skaneris ? man savajadejas tadu kas nem visus auto ,un dizelus ari.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "Kads tev ir skaneris ? man savajadejas tadu kas nem visus auto ,un dizelus ari. "

Man ir šads.
https://ru.aliexpress.com/item/2016-New-TCS-CDP-PRO-Scanner-V2014-03-Can-Test-CAR-TRUCK-TCS-CDP-Pro-Plus/1000001794313.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.B2aVGC
Bet Chraysleri tikai no 2001.gada. Kārbu nelasa

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » ABS Voyager 2005.g.2.5CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online