Akumulators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Akumulators

Lapas: 1 [2]
Akumulators ( 2199 )
lavrix

130 ziņas

PM

Paldies...kaut kaadu vidus celju buus jaaizveelaas
Bet nu nevar iisti saprast vai taa ir akm vaina vai kaada cita,jo pie -5 un augstāk negrib lekt...ar kaadu 6x tikai pielec!
Veel pirms pielec ir diivaina skanja!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

lavrix: "Paldies...kaut kaadu vidus celju buus jaaizveelaas
Bet nu nevar iisti saprast vai taa ir akm vaina vai kaada cita,jo pie -5 un augstāk negrib lekt...ar kaadu 6x tikai pielec!
Veel pirms pielec ir diivaina skanja!
"
Bendziniekam taa nevar buut.. ja starteris vispar griez tad ir jalec ar pirmo, ja vien bendzins maz bakaa tad var gaditeis ka ilgak japagriez bet jalec ir ar pirmo, iespoejams kada probelma ir. Jebkura gadijuma ja perc akb tad skaties tadus kam korpusa ir iekausets vai uzprintets datums kad vins razots, es tadus kuriem nav minetas lietas nemaz neskatos jo nav nosakams cik gadus plaukta staav , vienreiz ieberzos man pietika

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

lavrix

130 ziņas

PM

Ezis2: " Bendziniekam taa nevar buut.. ja starteris vispar griez tad ir jalec ar pirmo, ja vien bendzins maz bakaa tad var gaditeis ka ilgak japagriez bet jalec ir ar pirmo, iespoejams kada probelma ir. Jebkura gadijuma ja perc akb tad skaties tadus kam korpusa ir iekausets vai uzprintets datums kad vins razots, es tadus kuriem nav minetas lietas nemaz neskatos jo nav nosakams cik gadus plaukta staav , vienreiz ieberzos man pietika "

Mošk starterim kaada probleema
Bet nu pie 0° lec ar pirmo un degviela bakaa visu laiku pie 25%

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

lavrix: "
Mošk starterim kaada probleema
Bet nu pie 0° lec ar pirmo un degviela bakaa visu laiku pie 25%
"

Ja starteris daudzmaz griež (to var dzirdēt), tad benzīnniekam ir jāpielec uzreiz. Un tur nav starpības -10 vai +20 grādi.
Ja tā nav, tad jārok. Iespēju daudz: benzīna sūknis ar spiediena regulatoru (jāmēra spiediens maģistrālē), Kloķvārpstas apgriezienu devējs, Inducene, svečvadi, sveces, kompis ...
Bet tas viss no temperatūras it kā nemainās...

Bet nu startera griešanos jau nu gan temperatūra neietekmē.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tas -5 un augstāk kā domāts?
Lielākos mīnusos...

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

Tad nu tā īsumā mans benziinieks uzvedaas kaa diizelis ziemaa...pie -° negribiigi lec ar 6 griezienu,bet kā +° tad nav nekaadu probleemu!

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

Vopšem mans GV uzvedās kā dīzelis ziemā...pie -° negribiigi lec ar 6x,bet pie +° viss ir bumbaas!
Taapeec arii iedomaajos,ka akm.ir pie vainas!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Akumulators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online