Raditators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Raditators

Lapas: 1 [2] 3
Raditators ( 2690 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Liels spiediens sistēmā,pečka sāk aukstu gaisu pūst,temperatūra virs normas,iespējams nedarbojas kāds cilindrs...
varbūt vienk radiatora korķim blīvgumija saplīsusi no vecuma un netur paredzēto spiedienu.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "Ka vinam var termostats nestradat ja aukseja truba ir karsta ? no kurienes tad ta truba karsta palika ?"

Fizika! Siltums augšā. +Termostatā ir mazs caurumiņš lai laistu šķidrumu cauri.!!!
PS nav tukši vārdi. Pēc ilgas pieredzes.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "
Fizika! Siltums augšā. +Termostatā ir mazs caurumiņš lai laistu šķidrumu cauri.!!!
PS nav tukši vārdi. Pēc ilgas pieredzes.
"
fufels tur ir divi mazie loki caur ko dzena tosolu kur tosolam staigat ir daudz vieglak, un ja nestradatu termostats tad vinsh uzvaritos pec max 5 km braucuena ,nevis 60km.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Tigeris

576 ziņas

PM

draudziņš: "kā var secināt,jeb kādi ir simptomi,ka ir izpūsta galvas blīve vai plaisa blokā"

Es ari pievienojos tiem,kas saka: problēmas ar galvas blivi vai plaisā blokā! Pazīmes? Eļļa dzesēšanas škidrumā un
otrādi ir jau galēja pazime, iesakumam nekā tada nav! Ir tieši tas ko minēja. Spiediens sistēmā,epizodiski-pie tam pilnīgi
haotiski var izdzit ara daļu dzesāšana sķiidruma -kādu puslitru litru. Pilnīgi bez iemesla kaut kad pārstaj sildit pečka ,
jo tajā sastājas gaisa burbuļi utt. Ka pateik? Gruti! Tikai simptomu kopusms: tas pats spiediens sistēma ,tvaiks no
izpūteja pat pilnīgi uzsilušam dzinējam, gaiss pečkā. Ja radiatora augšejais patruboks nav aiz vecuma dikti ciets palicis,
tad var ari to aptaustit- vai truba nekļust "cietāka" dēļ spiediena,strādajot dzinējam.
Vecajam kantainajam vesels eposs man bija ar šito šaizi-kādu 3gadu garumnā. Gan blīves mainiju ,gan galvas.Finālā
tomēr nācās izmests visu dzinēju jo bloks izrādijas vainigs.Bet citam pietiek tik ar galvas slīpēšannu un blīvi!

Atbildēt uz šo ziņu
draudziņš

83 ziņas

PM

Tigeris: "
Es ari pievienojos tiem,kas saka: problēmas ar galvas blivi vai plaisā blokā! Pazīmes? Eļļa dzesēšanas škidrumā un
otrādi ir jau galēja pazime, iesakumam nekā tada nav! Ir tieši tas ko minēja. Spiediens sistēmā,epizodiski-pie tam pilnīgi
haotiski var izdzit ara daļu dzesāšana sķiidruma -kādu puslitru litru. Pilnīgi bez iemesla kaut kad pārstaj sildit pečka ,
jo tajā sastājas gaisa burbuļi utt. Ka pateik? Gruti! Tikai simptomu kopusms: tas pats spiediens sistēma ,tvaiks no
izpūteja pat pilnīgi uzsilušam dzinējam, gaiss pečkā. Ja radiatora augšejais patruboks nav aiz vecuma dikti ciets palicis,
tad var ari to aptaustit- vai truba nekļust "cietāka" dēļ spiediena,strādajot dzinējam.
Vecajam kantainajam vesels eposs man bija ar šito šaizi-kādu 3gadu garumnā. Gan blīves mainiju ,gan galvas.Finālā
tomēr nācās izmests visu dzinēju jo bloks izrādijas vainigs.Bet citam pietiek tik ar galvas slīpēšannu un blīvi!
"

man pat ir tā,ka radiatora apmēram līdz pusei ir antifŗizs,un pūs vēl siltu gaisu,un temperatūra arī normāla.bik zem 90 grā.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

draudziņš: "
man pat ir tā,ka radiatora apmēram līdz pusei ir antifŗizs,un pūs vēl siltu gaisu,un temperatūra arī normāla.bik zem 90 grā.
"
Korti parbaudiji ? tas ir svarigi ! nomaini sakumam korti ,ja tas jau nav darits un tad skatisies talak ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Manejam dzen ara tosolu starp galvam tani kluci kas tur iestadits tipa iepludes kolektors vis jau sen zinams un sagadats , tk nav bijis laika nomainit.

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Ja nav baigais linkums,tad var pārbaudīti spiedienu sistemā,uz korķa pat rakstīts cik viņam jānotur.1,1atm varbūt

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Raditators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online