Nomainiju dzinēju 2004.g vojītim2.5crd » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nomainiju dzinēju 2004.g vojītim2.5crd

Lapas: 1 2 3 [4] 5
Nomainiju dzinēju 2004.g vojītim2.5crd ( 4400 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Spiediens jau ok.atliek meklēt vados.nonem no sadalenes/klokenes devejiem un vadibas bloka un testē.es lieku,ka kautkur nekontakts.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

"sāk čeks nenodzist" - vajadzētu tad tomēr nolasīt kļūdas, kas izraisa šo.

Atbildēt uz šo ziņu
janis1987

27 ziņas

PM

Čeks vairs nedeg.tas bijajo raustiju štekerus.kļūdu arī nerāda. Izzvaniju pa vadiem viss ir ok.visi dačiki jau divreiz nomainīti. Sprauslas ir notestētas.spiediens ok. Sāk likties ka kompis nobiris.bet kautkā šaubos

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Gaisa masas meritajs pievienots.ja nu klokenes devejam atskiras garumi,hvz...3,3 bij diezgan precīzi janoliek attālums.

Atbildēt uz šo ziņu
janis1987

27 ziņas

PM

Vajadzētu šrotā dabūt kloķenes lasītājs no kāda 2001.g.jo veikalos tik bija taka mana 2003.g motoram. Mērītājs pievienots.nav tik pielikts radiators un lukturi

Atbildēt uz šo ziņu
janis1987

27 ziņas

PM

Parakņājos un atradu ka ir divi dzinēju kodi ENC-lasītājs ar 2.vadiem un ENJ ar trijiem droši vien arī garumi atšķiras.bet ja man ir tas otrs tad es viņu nevaru nemaz pielikt.kompis viņu neatpazīs. Meklēšu kodus

Atbildēt uz šo ziņu
janis1987

27 ziņas

PM

Parakņājos un atradu ka ir divi dzinēju kodi ENC-lasītājs ar 2.vadiem un ENJ ar trijiem droši vien arī garumi atšķiras.bet ja man ir tas otrs tad es viņu nevaru nemaz pielikt.kompis viņu neatpazīs. Meklēšu kodus

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Vienk iznem sensoru un pamēri no spararata lidz bloka armalai,vai 01 ar 03 atšķiras.garumu vel varetu piedzīt.bet ja atškirsies atzīmes spararatā...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » Nomainiju dzinēju 2004.g vojītim2.5crd
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online