Chrysler Voyager 2005g 2.8 CRD / Paterinsh problema. » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Voyager 2005g 2.8 CRD / Paterinsh problema.
| Chrysler Voyager 2005g 2.8 CRD / Paterinsh problema. ( 2932 ) | |
|
Tigeris
|
2018-01-17 20:06:22 "Man 2.5crd kompis-7,5 reāli 10+ pa pilsētu 20km ik pa stundai.Webasta visu laiku rūc,dzinējs nepietiekoši uzsilst utt.bet es to rēķinu ar 500km nobraukumiem." Es pieļauju ,ka visiem vairak vai mazāk melo,ja dzinējs vairs nav jauns. Webasto nerēķina klāt -tas varētu būt viens moments, bet galveno starpību,domāju veido sprauslas. Kompis tupi sarēkina sprauslu atvēruma laiks impulsu režimos x ideālā konstruktoru aprēķināta caurplūde Tiklīdz sprauslas is padilušs,spiediens ari pamainijies un caurplūde vairs neklapē! Manam CRD vasarā kompis melo par apmēram 0,6 -0,8L, ziemā apm 1-1,2L. Bet konstanti vienādi -ja šos ciparus iekalkulē,tad kopējie reķini sanāk diezgan precīzi. Es skaitu cik ielej bākā katreiz un piefiksēju spidometra stāvokli,jo vienmēr tiek pieliets lidz lūpai.Starpību sastādi vienīgi ,cik kurš tanka sūknis sit pištoli ciet! Bet ja pildās pārsvarā vienā vieta,tad rēķins ir Ok |
|
Andris. Prikna
|
2018-01-17 22:07:57 Man uz 2.8 arī sanāk 15 - 20 litri pilnīgi pilsētā. Ja tiek uz šosejas, tad turot zem 100 var iekļauties 7.9 uz datora. Neesmu cītīgi sekojis, bet garos gabalos izpildu pilnu un tad pusē atkal, vidēji sanāk ap 8 litri. Pilsētā izrēķināt ir ļoti neprecīzi. Tigeris jau minēja dažādi sastrēgumi, aukstāks un siltāks. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Voyager 2005g 2.8 CRD / Paterinsh problema.
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online