Forums » Tehniski jautājumi » Distances iedarbināšana un otra atslēga ar pulti
| Distances iedarbināšana un otra atslēga ar pulti ( 2498 ) | |
|
Ezis2
|
2018-01-11 22:11:13 A un veel , manam ari stav uzbasta distances iedarbinasanas shema , tiesa nekad senu to zimantojis ,jo nav pults T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Zuris
|
2018-01-12 22:06:48 "Ar tadiem EasyDiaga utt ko var tupa neta no kinas uzsutit jebkurs ,ari zog musdienu "Keyless go " sistemas auto , nozog tadas 30 sekundes Uz 2001.gada TC man bija uzbūvēta pašdarināta distances starta iekārta. Statistika rāda ka voyagers ir ļoti nepieprasīts zaglu aprindās. Distances starts ir super fīča ziemā,īpaši labi man patīk 2011.gadam uz augšu TC ,sākot no +3 grādiem piestartējot no distances silst šofera sēdeklis,stūre,atkausē stiklu,ja aizmirsi par auto,pēc minūtēm 15 -20 pats noslāpēsies. Auto ir aizslēgts,ātrumkloķis bloķēts,ja kaut ko taisa vaļā-kapotu,vai durvis bez pults-noslāpējas. Town@country2002 un citi voyageri |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Distances iedarbināšana un otra atslēga ar pulti
lai izmantotu . To ka man tada iekarta tur stav es uzinaju tikai kad kadus 3 gadus biju nobraucis.Jaucu zem stures apkasa paneli nost un ieraudziju ( ne cavackoju) instalaciju, uzraiz sapratu ka ta ir siga ne nekas cits,laigan diezgan akurati bija sataisits un vadi savilkti. Tad nu nostakerju nost to vadibas bloku uz kura ka jau ierasts nav nekadu firmu nosaukumu nekaa ir tikai kautkads ciparu gods. Tad nu luk ! to cuparu kodu iesitot googles tantee paradijas ka ta ir distancres iedarbinasanas sistema un tikai ! ne signalizaciaja par ko es protams nopieriecajos. Iemetot to kastes realo nosaukumu ebajos utt, man toreiz izmeta ka maksa ap 100$. Taka ja man mutu vajadzigs tas pasakusm es veretu uzsutit jaunu to verti tupa piespraust esosajiem vadiem un Gerai !