Distances iedarbināšana un otra atslēga ar pulti » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Distances iedarbināšana un otra atslēga ar pulti

Lapas: [1] 2
Distances iedarbināšana un otra atslēga ar pulti ( 2498 )
EE5533

7 ziņas

PM

Sveiciens visiem! Vai kāds nezin kur var uzstādīt 2006. gada benzīna Vojītim ar automātu tādu fīču, kā iedarbināšanu pa gabalu ar pulti? Manam vecajam Vojītim tāda bija, baigā labā štelle, bet es, duraks, atdevu šrotā un nenoņēmu...Un vēl - man tikai viena atslēga un viena pults - dodiet padomu, kur dabūt vēl vienu ( Uz pults ir vadība arī sānu durvīm un bagāžniekam...)Paldies, un lai jauks vakars visiem!

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

EE5533: "Sveiciens visiem! Vai kāds nezin kur var uzstādīt 2006. gada benzīna Vojītim ar automātu tādu fīču, kā iedarbināšanu pa gabalu ar pulti? Manam vecajam Vojītim tāda bija, baigā labā štelle, bet es, duraks, atdevu šrotā un nenoņēmu...Un vēl - man tikai viena atslēga un viena pults - dodiet padomu, kur dabūt vēl vienu ( Uz pults ir vadība arī sānu durvīm un bagāžniekam...)Paldies, un lai jauks vakars visiem!
"

Par atslēgām jau rakstīts: Nopērc eBay, pievīlē un tad pieprogrammē pie TC Motors vai Brava. Ja gribi dārgāk, tad nepērc eBay, bet pasūti TC Motors.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Tigeris

576 ziņas

PM

EE5533: "Sveiciens visiem! Vai kāds nezin kur var uzstādīt 2006. gada benzīna Vojītim ar automātu tādu fīču, kā iedarbināšanu pa gabalu ar pulti? Manam vecajam Vojītim tāda bija, baigā labā štelle, bet es, duraks, atdevu šrotā un nenoņēmu...Un vēl - man tikai viena atslēga un viena pults - dodiet padomu, kur dabūt vēl vienu ( Uz pults ir vadība arī sānu durvīm un bagāžniekam...)Paldies, un lai jauks vakars visiem!
"

PAr atslēgām kolēģis izskaidroja. Par iedarbināšama ar pulti: nepateici kāda gada bija ieprieksējais auto, bet tiklīdz autiņam ir
orģinālais iebuvetais imobilaizers, tas vairs nav vienkārši. Eksistē sistēmas,kas var tikt piekodetas,tā lai simulētu atslēgu,
bet tas nebūt nav lēts prieks! No 300eur uz augšu.. Bet kāda liela jēga no plikas auto piedarbināšanas? Pat orģinālajos LE aprikojumos nāk
Webasto taimers, tam gan uzrikot "remote" pulti nav liela problēma. Tiesa,lai Webasto varētu sildit škidrumu pie neieslēgta
dzinēja,tam jābūt aprikotam ar elektrisko dzesēšanas škidruma sūkni.Standarta komplektācijai nav, Bet sukņus var uzlikt ,iegriežoties trubā,
der ari no citiem auto modeļiem. Varbūt kāds no forumistiem ir pamēģinājis?

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Tigeris: "
PAr atslēgām kolēģis izskaidroja. Par iedarbināšama ar pulti: nepateici kāda gada bija ieprieksējais auto, bet tiklīdz autiņam ir
orģinālais iebuvetais imobilaizers, tas vairs nav vienkārši. Eksistē sistēmas,kas var tikt piekodetas,tā lai simulētu atslēgu,
bet tas nebūt nav lēts prieks! No 300eur uz augšu.. Bet kāda liela jēga no plikas auto piedarbināšanas? Pat orģinālajos LE aprikojumos nāk
Webasto taimers, tam gan uzrikot "remote" pulti nav liela problēma. Tiesa,lai Webasto varētu sildit škidrumu pie neieslēgta
dzinēja,tam jābūt aprikotam ar elektrisko dzesēšanas škidruma sūkni.Standarta komplektācijai nav, Bet sukņus var uzlikt ,iegriežoties trubā,
der ari no citiem auto modeļiem.
"

Runa bija par benzina versiju,Webasta tam nav.Var uztaisīt distances startu,bet būs viena atslēga jaziedo,jāliek panelī,lai imobilaizeri atslēgtu,un elektriķis vajadzīgs ar taisnām rokām un smadzenēm.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

cezap

211 ziņas

PM

"

22474499 taisa atslēgas, 50 eiro ar programmēšanu, pults laikam tikai TCM

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Tigeris

576 ziņas

PM

cezap: "
22474499 taisa atslēgas, 50 eiro ar programmēšanu, pults laikam tikai TCM
"

ir jau ari EasyDiaga skanerim funkcija -pieprogrammet atslēgu -jāpasūta tikai PIN kods caur
GoogleMarket aplikāciju ,kaut kādi 2,5eur par vienu kodu. Bet kaut kā nav vēlēšanās riskēt,
ka nenoliek mierā autiņu ar jau esošo atslēgu! Kā zināms atslēga programmejama tikai vienreiz! Taču
funkciju sarakstā ir tikai "dzēst visas" vai "pieprogrammet jaunu". Nav 100% ticibas šim`
ķiniešu verķa softam,ja iet runa par Imobilaizeriem Varbut kāds no forumistiem ir pamēģinājis?

Atbildēt uz šo ziņu
EE5533

7 ziņas

PM

Paldies visiem par info!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ar tadiem EasyDiaga utt ko var tupa neta no kinas uzsutit jebkurs ,ari zog musdienu "Keyless go " sistemas auto , nozog tadas 30 sekundes un nav jabut nekadam uber profam . Taka instelet kautkadas distances darbinasanas ierices kur pultis oem aclega paliek auto salona ir mana skatijuma riskanti.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Distances iedarbināšana un otra atslēga ar pulti
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online