siltums salonā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » siltums salonā

Lapas: [1]
siltums salonā ( 1614 )
draudziņš

83 ziņas

PM

salons vees.cik īsti antifrīzam jābūt tajā atplūdes tvertē,radiatorā arī apmēram kād 10 cm no augšas ir antifrīzs.varbūt līmenis par mazu

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Saliekot kopā šo tēmu ar iepriekšējo par benzīna patēriņu es teiktu, ka Tavam auto bojāts termostats, palicis atvērtā stāvoklī. Līdz ar to motors darba temperatūru (90C benzīnniekam) tā arī gandrīz nekad nesasniedz. Neuzsilis nesilda salonu un dedzina benzīnu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

draudziņš: "salons vees.cik īsti antifrīzam jābūt tajā atplūdes tvertē,radiatorā arī apmēram kād 10 cm no augšas ir antifrīzs.varbūt līmenis par mazu"

!!!!!!!!!!!!! Beidz tā braukt. Nobeigs galvas.
Radiatorā jābūt līdz korķim. Tad jāskatās pārplūdes bačokā.
Tākā dzesēšanas šķidrums pa maz, nesildas salons, jo elementāri nepietiek šķidrums salona radiatoram.

Atbildēt uz šo ziņu
draudziņš

83 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Saliekot kopā šo tēmu ar iepriekšējo par benzīna patēriņu es teiktu, ka Tavam auto bojāts termostats, palicis atvērtā stāvoklī. Līdz ar to motors darba temperatūru (90C benzīnniekam) tā arī gandrīz nekad nesasniedz. Neuzsilis nesilda salonu un dedzina benzīnu.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

tem.vis normāli,dažreiz pat radiatora ventilatori ieslēdzas

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

draudziņš: "
tem.vis normāli,dažreiz pat radiatora ventilatori ieslēdzas
"

Tad pievērs uzmanību ko Dimitil raksta.
Kā tur konstruktīvi - dzeses šķidrums nesilda arī kaut ko no gāzes sistēmas?

Man dīzelī jau tas pārplūdes bačoks ir savādāks un radiatorā vispār nevar ieskatīties.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

radiators nav pilns un tiek jautāts vai tas ir normāli, nevis pielej klāt ?
Tur jau jāpielej līmenis radiatorā, atplūdes kastē un tad jāskatās vai tur neburbuļo un vai zūd līmenis.
Un, jā, ja jau mazs līmenis, tad reduktors lēni uzsilst vai arī vispār neuzsilst līdz darba temperatūrai, tad arī ilgi uz benzīnu darbojas.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » siltums salonā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online