AWD (4x4) jautājums. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » AWD (4x4) jautājums.

Lapas: [1]
AWD (4x4) jautājums. ( 1935 )
Edmunds1

125 ziņas

PM

Kam ir Grand Voyagers vai T&C 3.3 vai 3.8 4x4 ? 2001 - 2004 g.
Ir kāds remontējis vai saskāries ar pilnpiedziņas problēmu?

Nokonsultējiet lūdzu kā AWD darbojas, kā pārbaudīt vai tas strādā vai nē. Un pie kā ķerties janestrādā.
Vakar ar savu Voyagerīti paliku nelielā peļķītē un konstatēju ka manam AWD aizmugurējie riteņi nevēlas palīdzēt. Stāv kā piesieti, neizrāda nekādu vēlēšanos pabuksēt.
Jau iepriekš pateicos.
Edmunds
26450339

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

janni

715 ziņas

PM

Ir tāds lietošanā. Remontējis esmu tikai eļļas noplūdes (blīvslēgi utt).

Pakaļai piedziņa tiek ņemta no priekšējās labās pusass. Tas ir, ja buksē kreisais priekšējais ritenis, tad pakaļa stāv uz vietas un nekustas.

Pārbaudīt vai sistēma strādā, vari paceļot vienu pakaļratu gaisā uz domkrata un mēģinot pagriezt riteni. Ja pareizi atceros, uz priekšu nepagriezīsi. Atpakaļ gan.

Bet vispāŗ, tā pilnpiedziņa ir domāta gaitas uzlabošanai, nevis bezceļiem (arī klīrensa ta nav), tapēc no džera gribēt džipu caurgājamību būtu muļķīgi. Man pa sniegiem un grunteni tas pasākums pietiek atliektiem galiem.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Edmunds1

125 ziņas

PM

Man arī visticamāk pietiktu atliektiem galiem, tikai nevaru īsti saprast vai strādā aizmugures piedziņa vai nē.
Vienā peļķītē iesēdos, mēģināju visādi, bet neredzēju ka kāds no aizmugurējiem riteņiem pagrieztos.
Kardāns griezās.
Ko tas varētu nozīmēt, ka tā Visko mufe beigta??
Ir kāds saskāries ar nost ņemšanu, maiņu, vai varbūt remontu?
Vai tai aizmugures piedziņai varbūt vēl kaut kas cits bez visko mufes var būt vainīgs?
Ar ABS taču nav nekāda sakara? Man viens aizmugurējais ABS devējs beigts.
Kādsvarbūt pazīst meistaru, kas kaut vienu reizi saskāries ar visko mufes maiņu vai remontu?

Atbildēt uz šo ziņu

Edmunds1

125 ziņas

PM

Vakar pacēlu auto uz pacēlāja. Piedarbināju, ielieku Draivā, visi 4 riteņi griežas. Pamēģināju ar roceni piebremzēt aizmuguri, kardāns rotē bet aizmugurējie rati apstājas. Secinājums - pie slodzes aizmugure nevelk.
Izskatās ka te variantu nav, problēma pastāv un 99% ka tā ir viskomufes vaina.

Ir kāds darbojies ar viskomufes maiņu, remontu, iegādi?
Kādas izmaksas?
Vai var dabūt jaunu?
Vai ir jēga pirkt lietotu?
Varbūt ir kaut kur redzēts kāds pamācošs video par viskomufi Grand Voyagerim? Kaut kā man neizdodas internetā vispār neko sakarīgu atrast par Grand Voyager AWD (2001 - 2004g.).

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » AWD (4x4) jautājums.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online