Audio bloks » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Audio bloks

Lapas: [1]
Audio bloks ( 1409 )
Krišiņs

21 ziņas

PM

Čau visiem kas stūrē džodžus! Man kārtējo reizi parādījusies problēma,un ir stūlbs jautājums,vai 2004g.džodžam ir audio bloks,un kur viņš atrodas? Man problēmas ar rādio ilgāk pa nedēļu neiet! Domāju kad antenas vaina,bet tomēr nē,ieliekot citu aparātu viss darbojas tikai nedēļu! Pazūd rādio stacijas un visu laiku meklē,ja atrod tad uz pāris sekundēm. Piemirsu piebilst rādio aparāti nav orģināli,jo iebūvēta multivide.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Krišiņs: "Čau visiem kas stūrē džodžus! Man kārtējo reizi parādījusies problēma,un ir stūlbs jautājums,vai 2004g.džodžam ir audio bloks,un kur viņš atrodas? Man problēmas ar rādio ilgāk pa nedēļu neiet! Domāju kad antenas vaina,bet tomēr nē,ieliekot citu aparātu viss darbojas tikai nedēļu! Pazūd rādio stacijas un visu laiku meklē,ja atrod tad uz pāris sekundēm. Piemirsu piebilst rādio aparāti nav orģināli,jo iebūvēta multivide."

Tu pats uzrakstiji, ka radio nav orģināls -tad kādu padomu Tu šeit ceri izdzirdēt??? Ja neorģināls,tad izmet ārā un paņem par kapeikām šrotā citu orģionālo-
par cik nespēj viņu sagremot! Kas ,Tavuprāt, ir "audiob bloks"? Pastirprinātājs? Tad kāds sakars pastiprinātājam ar antenas problēmu? Iespejamā brivā vieta,kur paši medz kaut ko iekombinet -virs labā aizmugures riteņa
Ja reiz uzdod jautājumu, forumā, tad tas ir jānoformulē tā lai kāds vispār kaut ko spētu saprast.. Pēc viena otra posta tā vien izklausās, ka vispirms tiek kāsis uzvikts un pēc tam kāds teksts sacepts!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Audio bloks
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online