Īpaši džeriem - pēc pāris dienām man būs iespēja dabūt detaļas zem vekala cenām - kādam būtu intrese? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Īpaši džeriem - pēc pāris dienām man būs iespēja dabūt detaļas zem vekala cenām - kādam būtu intrese?

Lapas: 1 2 [3] 4
Īpaši džeriem - pēc pāris dienām man būs iespēja dabūt detaļas zem vekala cenām - kādam būtu intrese? ( 5392 )
Zuris

1249 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Riteņu uzgriežņus pa lēto nevar dabūt? Varbūt pat bez mīkstajām micītēm, viengabalainas.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

ir dažādi voy versiju uzgriežņi,lietoti -2e/gb t. 29230402 tukums -rīga

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

bleizers

198 ziņas

PM

Zīmols KYB - 30 eur
Ir ari pa 23eur es domāju tie būs sūdigi amīši

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

atsūti man uz mob 22047424 šasijas numuru

Atbildēt uz šo ziņu
Voyager2004

32 ziņas

PM

Intrese mikro sledzis 2003 gada dizelim.

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

kam tieshi domāts tas micro slēdzis? Bagažniekam?

Atbildēt uz šo ziņu
Voyager2004

32 ziņas

PM

Ja bagazniekam

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Es pats to sledzi partaisiju un tagad ir muzziigais. Neviena auto detalu baze ko tadu nepiedāvā.Vienigi lietotu pirkt. Varu pa 10 eur tev meiģināt pārtaisīt kā es savējam.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

bleizers: "Es pats to sledzi partaisiju un tagad ir muzziigais. Neviena auto detalu baze ko tadu nepiedāvā.Vienigi lietotu pirkt. Varu pa 10 eur tev meiģināt pārtaisīt kā es savējam. "

Visa sāls tur ir ,ka tas slēdzim jābūt virknē ar rezistoru, tā nomināls ir uzrādits manuālī(negribu sameloties no galvas).
Tā ka faktiski var ielikt jebkādu ,ko vien mehaniski var iekombinēt

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Īpaši džeriem - pēc pāris dienām man būs iespēja dabūt detaļas zem vekala cenām - kādam būtu intrese?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online