Svečvadi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Svečvadi

Lapas: [1] 2
Svečvadi ( 2980 )
Chekijs

2 ziņas

PM

Jau trešo reizi gada laikā mainu svečvadus, nesaprotu kas par iemeslu tam uzlieku jaunus pabraucu un pec kada laika konstatēju ka atkal sit elektrību sliecos jau uz to ka kads grauzējs tos nīcina tos laukā, varbut kadam ir vel kāda cita ideja?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Chekijs: "Jau trešo reizi gada laikā mainu svečvadus, nesaprotu kas par iemeslu tam uzlieku jaunus pabraucu un pec kada laika konstatēju ka atkal sit elektrību sliecos jau uz to ka kads grauzējs tos nīcina tos laukā, varbut kadam ir vel kāda cita ideja?"
Taa nevar buuut pat ar letejiem chainas vadiem ,skaties,mekle vai tev kautkur kads no vadiem nerivejas pret kautko kameer parivejas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

gachux

246 ziņas

PM

Chekijs: "Jau trešo reizi gada laikā mainu svečvadus, nesaprotu kas par iemeslu tam uzlieku jaunus pabraucu un pec kada laika konstatēju ka atkal sit elektrību sliecos jau uz to ka kads grauzējs tos nīcina tos laukā, varbut kadam ir vel kāda cita ideja?"

tie 3x vadi dazaadu firmu? man kadreiz bij tada shtelle kad jauni taisija disko/gaismas zem parsega(citam auto,tas bij Fords), - nomainiju firmu un problema pazuda.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

migano

351 ziņas

PM

noteikti ka ražotājfirma nekāda tiem visiem vadiem.
Nez vai 3x tika pirkti sakarīgas firmas vadi.
Un, jā, vēlams lai vadi ir pareizi izlikti un neguļ nekur uz metāla, kas strāvu provocē aiziet uz masu pa taisno

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Dimitil

652 ziņas

PM

Es pērku TESLA ražotos svečvadus. Nav nekādu problēmu. Maksā pieņēmami.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Es pērku TESLA ražotos svečvadus. Nav nekādu problēmu. Maksā pieņēmami."
Kur tu nem tos vadus ? man jamaina sveces un vadus ari domaju nomainit ,problemu itka nav bet ar pasreizejeim jau kadus gadus 6 esmu nobraucis, negribu sagaidit kad kompi izsauj

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC

377 ziņas

PM

Ezis2: " Kur tu nem tos vadus ? man jamaina sveces un vadus ari domaju nomainit ,problemu itka nav bet ar pasreizejeim jau kadus gadus 6 esmu nobraucis, negribu sagaidit kad kompi izsauj "

Ko Jūs ar tiem vadiem dariet?
Es visām mašīnām braucu ar dzimtajiem. Busam - 12 gadus, Forester - 11 gadus. Arī iepriekšējo busu pārdevu 10 gadīgu ar oriģinālajiem vadiem. Pirms tam ar Audi tāpat. Abi busi un Forester ar LPG.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ka jau rakstiju , netaisos sagaidit kad man kompis nosvils ,jo vojim si ir jutiga lieta, ne viens vien ieberzies. tagad pie rokas nav bet man manuali rakstits ka vadi jamaina uz 100 K judzem vai 4 gadi laikam bija uz citiem auto ari nekad neiespringu uz vadiem, un nemaksa jau vini nekadu kosmosu lai nenomainitu.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Svečvadi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online