|
raivel's

1 ziņas
PM
|
2017-10-25 10:27:25
Sveiki vīri.
Man problēmas sākas jau ar +1 grādu un izpaužas tā, ka varu grizt un griezt bet nav neviena sitiena. dūmu nav, degvielas smakas nav.
ir tīrīta bāka, nomainīti dažādu brendu degvielas filtri, degvielas sūknis.
pēc degvielas sūkņa maiņas kādu laiku bija ok, bet ne ilgi.
kad piedarbina ar vilkšanu tad iedarbošanās notiek ļoti lēni,bez lieliem dūmiem. liekas, pa vienam cilindram kamēr aiziet visi.
varbūt kādam ir kautkas zināms kur problēma!!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Tigeris

576 ziņas
PM
|
2017-10-25 12:02:56
raivel's: "Sveiki vīri.
Man problēmas sākas jau ar +1 grādu un izpaužas tā, ka varu grizt un griezt bet nav neviena sitiena. dūmu nav, degvielas smakas nav.
ir tīrīta bāka, nomainīti dažādu brendu degvielas filtri, degvielas sūknis.
pēc degvielas sūkņa maiņas kādu laiku bija ok, bet ne ilgi.
kad piedarbina ar vilkšanu tad iedarbošanās notiek ļoti lēni,bez lieliem dūmiem. liekas, pa vienam cilindram kamēr aiziet visi.
varbūt kādam ir kautkas zināms kur problēma!!"
par to naudu ko jau esi ieguldijis, sen būtu uz diagnostiku aizbraucis kāda normālā servisā,kas zin kurā galā Voyageram
motors novietots!(šaša aiz malkas šķūnīša par vienu alu neskaitās!) Kvēlesveces ir pārbauditas uz slodzi,ieslēdzot ampermetru ķēdē katrai atsevišķi?
Sprauslām atplūde ir pamērita?? Tas pirmais ,kas ienāk prāta un tiešam uzveicams pagalmā!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
DJ

30 ziņas
PM
|
2017-10-26 10:05:35
Tigeris: "
par to naudu ko jau esi ieguldijis, sen būtu uz diagnostiku aizbraucis kāda normālā servisā,kas zin kurā galā Voyageram
motors novietots!(šaša aiz malkas šķūnīša par vienu alu neskaitās!) Kvēlesveces ir pārbauditas uz slodzi,ieslēdzot ampermetru ķēdē katrai atsevišķi?
Sprauslām atplūde ir pamērita?? Tas pirmais ,kas ienāk prāta un tiešam uzveicams pagalmā! "
Pluss vel to varstiņu uz reikas pārbaudi.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
garais e

25 ziņas
PM
|
2017-10-26 22:30:20
Man tikko bija tāda pati problēma. Pārbaudīja kvēlsveces - izrādījās veselas. Tālāk - strāva uz svecēm nepienāk. Izņēmu releju - apdedzis .
Novērsu - tagad ir ok. Lec
Atbildēt uz šo ziņu
|