Radio kods » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Radio kods

Lapas: [1] 2
Radio kods ( 3358 )
Osiic1111

1 ziņas

PM

Sveiki manam autiņam nācās noņemt klemmi, un pazuda radio kods...varētu lūdzu pateikt kā es varētu viņu dabūt...?

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Osiic1111: "Sveiki manam autiņam nācās noņemt klemmi, un pazuda radio kods...varētu lūdzu pateikt kā es varētu viņu dabūt...?"
pamēģoni 1234.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Jebkur­­ā gadīijumaa radio nāksies izņemt,lai redzētu seralo nummuru.Voyageriem ir dažadas radio
modifikācijas -no dažadiem ražotājiem.Vislielākā problēma ir Mitsubishi radio,kam seriālais nummurs
sākas ar T00 .....Tos nevar atlauzt ,tikai uzzināt Kodu no auto radio ražotāja vai pie
dīlera.Šim modelim kodi ir ģenerēti pēc "random" principa,tos vispār nevar izkalkulet pēc seriālā,
tikai noskaidrot datu bāze! Ebay šis pakalpojums maksā -lētākais, ko atradu un sev sūtīju -13eur,
process 2-3 dienas.Parejiem radio modeļiem ,kas sākas ar TQ , TA un tml, kodi ir izkalkulējami
-jāatrod attiecigais kalkulators internetā, vai jāpasuta atkodēšana ,ja roku radiuss par lielu:)
Teorētiski kodu var noskaidrot pēc VIN (ja orģināls radio) pie dīlera,tas ir TC motorā, bet baidos,ka
ari tur pa velti joks nebūs.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Vēl gan var palaimēties atrast " bardačokā" nelielu lapiņu ar četrciparu kodu.

Atbildēt uz šo ziņu
maris7777

118 ziņas

PM

Tā ir ka grāmatiņu met ārā, mānējā stāv atvilknē zem pasažieru sēdēkļa pieņemu kopš mašīnas dzimšanas. Kods taču ir diezgan bieži nepieciešams, kā atvieno klemmes tā prasa, tāpēc vienmēr jābūt pie rokas.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

maris7777: "Tā ir ka grāmatiņu met ārā, mānējā stāv atvilknē zem pasažieru sēdēkļa pieņemu kopš mašīnas dzimšanas. Kods taču ir diezgan bieži nepieciešams, kā atvieno klemmes tā prasa, tāpēc vienmēr jābūt pie rokas. "

Ja pats esi pirmais auto īpašnieks,tad tā tas ari notiek.Bet cik no forumā esošajiem ir savus Džerīšus jaunus
pirkuši... ? Domāju -nedaudzi ! Parsvarā tās gramatiņas iznīcina pārdevēji,jo tur reālais noskrējiens atspoguļojas

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manējam bija nevis grāmatiņā, bet gan uz atsevišķas lapiņas (oriģinālas, Chrysler drukātas). Servisa grāmatiņas ar nobraucieniem man nebija, bet bija iepriekšējo īpašnieku apdrošināšanas līgumi ar fiksētiem nobraucieniem. Nekur lielāks nobrauciens par pirkšanas brīdī esošo neparādījās.

CV 1998,g, 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
pingvīns

39 ziņas

PM

Osiic1111: "Sveiki manam autiņam nācās noņemt klemmi, un pazuda radio kods...varētu lūdzu pateikt kā es varētu viņu dabūt...?"

kura gada auto? Ir ejošs radio no 98 gada eiropas variants ar visu kodu, 25 eirohttps://foto.inbox.lv/zsmetrienas-3/09-10-2017

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 3,3 98g.b/g ; grand voyager 2006 g. 3,3 b/g

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Radio kods
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online