Krāsošana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Krāsošana

Lapas: [1] 2
Krāsošana ( 2329 )
mežsargs

19 ziņas

PM

Vai kāds var ieteikt labu autokrāsotāju par sakarīgām naudiņām. Jau iepriekš paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

mežsargs: "Vai kāds var ieteikt labu autokrāsotāju par sakarīgām naudiņām. Jau iepriekš paldies."

Tādu dabā nav.
2 nesavienojami jādzieni-lēti un labi.
izskatās ka 6 mēnešu laikā nav neviens piedzimis,pirms tāda laika spīža jau atklāji šādu tēmu...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Ezis2

1676 ziņas

PM

Zuris jau visu pateica ka toreiz ta ari tagad . Kas ir leeti? dargi protams katram savs sakatijums, pa manam sakot no 100 par detalu normala cena.Kutkatds Toliks garazaa tev uzskarsos letek un pec kaada laika lidis araa kaashi

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

sando2008

186 ziņas

PM

100 eur jau ir labdarība. Budžeta grupas materiāli jau salasās ap 40-50 eur uz detaļu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

sando2008: "100 eur jau ir labdarība. Budžeta grupas materiāli jau salasās ap 40-50 eur uz detaļu."
Es nosaucu sakot no ;) Tada izmera auto ta vojis lai pilniba parkrasotu tur tikai matrealos sakot no 300 aiziet.. logiski ka kapotu vai jumtu neviens pa 100 nekrasos

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jāizvērtē arī iespēja izpulēt, ievaskot oriģinālo krāsu. Nevis visu uzreiz pārkrāsot.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Jāizvērtē arī iespēja izpulēt, ievaskot oriģinālo krāsu. Nevis visu uzreiz pārkrāsot."
kvalitativa pulesana ari maksa naudu tas ta tur kads ss,lv raksta ka pa 100 rubli pule visu auto tas ir bla bla bla.es sodien nokreasoju aizmugures sparnu vaditaja puses, da ji*bal es sito ... tikai saklat nolimet auto 2 stundas aizgaja par detalas sagatavosanu vispar nekomentesu ! isputu 300 ml bazi un 300ml laku, i to putekli nosasedsas , nsaksies vel piepuleet.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Maksāt jau maksā, bet maz cerību, ka kāds vietējais krāsotājs nokrāsos labāk kā pirms daudziem gadiem rūpnīcā nokrāsots.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Krāsošana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online