Atrumkarba izslid. » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » Atrumkarba izslid.
| Atrumkarba izslid. ( 2659 ) | |
|
Tigeris
|
2017-09-12 09:33:12 "Rit pameginasu kas notiek ar L. Bet ar D ir ta ka, es spiezu paatrinaties, apgriezieni piemeram nostajas uz 2,5k un stav, bet brauksanas atrums palielinas, cik te lasiju foruma vesture, ta tam butu jabut, bet kad braucot uz to skaties, nav parliecibas ka ta butu jabut." Domāju ,velti satraucies vispār. Pie Voyager automāta ir jāpierod. Man pirms tam ari darba mašinām diviem WW bija automāti un tie braucas absolūti savādak. Dodu 99% ,ka viss ir kārtībā ar to kārbu. Kad savu nopirku,pēc mēneša iedzinu RAAP uz diagnostiku -nu likās ,tas tak nav normāli,šitā izlīdešdana pat nedaudz straujāk uzberot. Tikai tad, kad veči pateica- ar kārbu viss ideāli, nomierinājos Pec pusgada pierod un vairs nemaz neliekas dīvaini...
|
|
ArmandsJ
|
2017-09-12 11:21:08 Ok, paldies par atsaucibu. |
|
Dimitil
|
2017-09-12 21:16:20 "L rezims cik saprotu ir tikai 1 atrums, tas uzvedas ta ka manualaja karba roba ielikts, ari bremze ar motoru." L režīmā ir visi ātrumi. Strādā ka mehanika un pārslēdzas uz nākāmo tika tad kad dzinēja apgriezieni sasniedz maksimumu. |
|
Jurčiks
|
2017-09-13 09:17:52 Tad sanāk ka braucot no kalna droši var likt "L" ? Es braucot lejup pa kalnu serpentīnu pabaidījos, liku "3", drusku motors piebremzēja, bet bremzes tāpat labi pasvilināju . GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Atrumkarba izslid.
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online