Atrumkarba izslid. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atrumkarba izslid.

Lapas: 1 [2]
Atrumkarba izslid. ( 2659 )
Tigeris

576 ziņas

PM

ArmandsJ: "Rit pameginasu kas notiek ar L. Bet ar D ir ta ka, es spiezu paatrinaties, apgriezieni piemeram nostajas uz 2,5k un stav, bet brauksanas atrums palielinas, cik te lasiju foruma vesture, ta tam butu jabut, bet kad braucot uz to skaties, nav parliecibas ka ta butu jabut."

Domāju ,velti satraucies vispār. Pie Voyager automāta ir jāpierod. Man pirms tam ari darba mašinām diviem WW bija automāti un tie
braucas absolūti savādak. Dodu 99% ,ka viss ir kārtībā ar to kārbu. Kad savu nopirku,pēc mēneša iedzinu RAAP uz diagnostiku -nu likās ,tas tak
nav normāli,šitā izlīdešdana pat nedaudz straujāk uzberot. Tikai tad, kad veči pateica- ar kārbu viss ideāli, nomierinājos
Pec pusgada pierod un vairs nemaz neliekas dīvaini...

Atbildēt uz šo ziņu
ArmandsJ

22 ziņas

PM

Ok, paldies par atsaucibu.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

ArmandsJ: "L rezims cik saprotu ir tikai 1 atrums, tas uzvedas ta ka manualaja karba roba ielikts, ari bremze ar motoru."

L režīmā ir visi ātrumi. Strādā ka mehanika un pārslēdzas uz nākāmo tika tad kad dzinēja apgriezieni sasniedz maksimumu.

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Tad sanāk ka braucot no kalna droši var likt "L" ? Es braucot lejup pa kalnu serpentīnu pabaidījos, liku "3", drusku motors piebremzēja, bet bremzes tāpat labi pasvilināju .
Un kā īsti ir ar pārslēgšanu kustībā ? Drīkst ?

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Atrumkarba izslid.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online