Atrumkarba izslid. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atrumkarba izslid.

Lapas: [1] 2
Atrumkarba izslid. ( 2660 )
ArmandsJ

22 ziņas

PM

Sveiki, 05 gada grand voyager 3.3 automats, parsledzas lieliski, bet jebkura atruma uzspiezot gazi karba ta ka izslid, piemeram vienmerigi braucot ir 2k apgriezienu, uzspiezu gazi specigak lai paatrinatos, apgriezieni pacelas piemeram uz 2,2k un tikai tad masina paatrinas. Atrums neparsledzas. Tam ta jabut ka karba ta nedaudz ta ka izslid, vai tas jau ir kads defekts? Atrumus parsledz labi, bet izslidesana noverojama visiem atrumiem. Nav bijusi pieredze ieprieks ar automatiskajam atrumkarbam.

Atbildēt uz šo ziņu
ArmandsJ

22 ziņas

PM

Palasiju citigak forumu, cik no telefona to vien var izdarit, izlasiju ka tas esot norm, ka ta stradajot hidrotransformators vai ka tur vinu sauc. Ka robi nav piesieti pie motora apgriezieniem ka mehanikai.
Tatad tie apgriezieni var but staigajosi, ne vienmer apgriezieniem jacelas reize ar paatrinajumu?

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Nedaudz vajag izslīdēt. Bet pamēģini atrumkārbu ieslēdz L rezīmā, tad gan nevadzētu slīsēt.

Atbildēt uz šo ziņu
ArmandsJ

22 ziņas

PM

Rit pameginasu kas notiek ar L. Bet ar D ir ta ka, es spiezu paatrinaties, apgriezieni piemeram nostajas uz 2,5k un stav, bet brauksanas atrums palielinas, cik te lasiju foruma vesture, ta tam butu jabut, bet kad braucot uz to skaties, nav parliecibas ka ta butu jabut.

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Tev pirmais auto ar automātisko kārbu?!
Un te tev arī atbilde, kapēc auto ar automātu tērē vairāk degvielas..

Atbildēt uz šo ziņu

---

ArmandsJ

22 ziņas

PM

Ar to visu es rekinajos ka bus vairak un nesudzos, paterins apmierina, vienkarsi gribejas zinat vai ta tam jabut vai mani gaida serviss.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

janni: "Tev pirmais auto ar automātisko kārbu?!
Un te tev arī atbilde, kapēc auto ar automātu tērē vairāk degvielas..
"
musdienu tomati jau isti vairak neteree, varbut kripatu jo ir "Lock ap" funkcija tas ir kad sasniegts noteikts atrums tad transformators blokejas un motors ar riteniem ir teissaistee bez izslidem, voyagerim patiesiba ir 6 atrumi nevis 4 jo 3,4 atrumam ir veel tadi ka pusatrumi,lock ap un fuul lock ap, to es sapratu kad petiju manuali diagramu ka ta uzparikte vispar strada.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ArmandsJ

22 ziņas

PM

L rezims cik saprotu ir tikai 1 atrums, tas uzvedas ta ka manualaja karba roba ielikts, ari bremze ar motoru.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Atrumkarba izslid.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online