Forums » Tehniski jautājumi » Gaisa spilvenu lampiņa panelī
| Gaisa spilvenu lampiņa panelī ( 2938 ) | |
|
Kurmus
|
2017-08-20 13:27:57 Čau, visiem! Grand Voyager 2009, 2.8 CRD EU |
|
Tigeris
|
2017-08-20 16:18:14 "Čau, visiem! Vienkarsie haļavas skaneri Airbag un ABS kļūdas nelasa. Lielaka ticamiba, ka pūst nost/zud kontakts pie prieksejiem devejiem. Tikai atceries, ka visi eksperimenti spilvenu nozarē salona saudzesanas nolūkos velami tikai ar atvienotu akumulatoru, pat tad vel min 10 uzgaidot |
|
Dimitil
|
2017-08-20 20:44:57 Manā gadijumā tādi simptoni bija deļ beigtas stures lentas. |
|
arturs_p
|
2017-08-20 22:27:09 Man divas nedēļas atpakaļ bija tādi pati problēma. Ka man pateica, ja kruīzkontrole un radio pogas strādā, tad 70% gadījumos, problēma ir datčikos. Tā kā vari sākt ar tiem |
|
Zuris
|
2017-08-23 09:05:49 "Man divas nedēļas atpakaļ bija tādi pati problēma. Ka man pateica, ja kruīzkontrole un radio pogas strādā, tad 70% gadījumos, problēma ir datčikos. Tā kā vari sākt ar tiem 2009.gadam priekš. sensori dzīvo daudz sausākā vietā,reta bēda. Town@country2002 un citi voyageri |
|
Kurmus
|
2017-09-13 17:00:41 Pazuda arī signāls, stūres rādio vadība, kompja pārlūks, bet kruīzs strādā. Laikam pie vainas tā spirāle. Vai ir pieejams kāds manuālis, kā izjaukt stūri? Vai LV ir kāds meistars, kas var salodēt Clockspring? Grand Voyager 2009, 2.8 CRD EU |
|
Tigeris
|
2017-09-13 18:42:13 "Pazuda arī signāls, stūres rādio vadība, kompja pārlūks, bet kruīzs strādā. Laikam pie vainas tā spirāle. Vai ir pieejams kāds manuālis, kā izjaukt stūri? Vai LV ir kāds meistars, kas var salodēt Clockspring?" Kādu tur manālili, lielākā problēma stūres ratu novikt no ass ,ja nav sjomņiks speciāls. jaunajam neesmu ņemis,bet vecajam kantainajam tās novilcēja skruves bija ar īpatnēju colligo vītni,neko pielāghot nevareja. Ar sišanu -divatā diezgan riskanti, var dabūt Chrysler emblēmas nospiedumu uz deguna ilgam laikam nelodejas tie clokcspring,jo tā vieta tad kļust cieta un īsa laikā noūzis blakus. Ja nu vienigi pie paša gala noluzis un var tik daudz noīsināt, bet tas ārkārtigi reti...Meklē šrotos vai ebay un iesaku ari novilcēju uzsūtīt,kosmosu nemaksāja... Ja gribēs, pēc tam pardosi tepat forumā... |
|
Dimitil
|
2017-09-13 19:21:42 "Pazuda arī signāls, stūres rādio vadība, kompja pārlūks, bet kruīzs strādā. Laikam pie vainas tā spirāle. Vai ir pieejams kāds manuālis, kā izjaukt stūri? Vai LV ir kāds meistars, kas var salodēt Clockspring?" Pat esmu diviem saviem GV 1999 un 2001 gada lodējis to lentu. Pēdējam jau pusotru gadu turās. Droši lodē, jo tā pati lenta ir diezgan cieta. No grūtībām ir stūres noņemšana (ka jau rakstija iepriekš). Vajadzīgs sjomniks. Bez tā nekā. Nu nenāca man stūre nost. Situ pat ar kuvaldu (kad nervi vairs neturēja). Dabūju pectam stūres mehanismu remontēt .Vēlāk uztaisīju pats to sjomniku, iegriezu metrisko vētni stūrē, lai varētu normālas skrūves ieskruvēt. Viss pārējais ir vienkārši. |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Gaisa spilvenu lampiņa panelī

Varbūt kāds zin kur meklēt vainu? Bluetooth OBD2 skanerīts neko neuzrāda, klemmes noņemšana arī nedeva rezultātu
Paldies!