benzīna zudums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » benzīna zudums

Lapas: 1 [2]
benzīna zudums ( 2229 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Bākā turi pietiekami degvielu, lai degvielas sūknis nenobeigtos.

Atbildēt uz šo ziņu
lavrix

130 ziņas

PM

Mazliet ietestēju benzīnu patēriņu...ar kruīzu uz 100km/h pa šoseju nobraucu 30e.un 168km....liekās biki ne ok...
Tiešām degviela mēdz kaut kur iztecēt arī ārā?!

Atbildēt uz šo ziņu
osis33

118 ziņas

PM

lavrix: "Mazliet ietestēju benzīnu patēriņu...ar kruīzu uz 100km/h pa šoseju nobraucu 30e.un 168km....liekās biki ne ok...
Tiešām degviela mēdz kaut kur iztecēt arī ārā?!

"

Aizbrauc pie gāzeniekiem ,lai pieslēdz pie kopja. Iespējams kadi 4 cilindri iet uz gāzi,2 uz benzīna. Man tā arī gadījas.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

migano

351 ziņas

PM

osis33: "

Aizbrauc pie gāzeniekiem ,lai pieslēdz pie kopja. Iespējams kadi 4 cilindri iet uz gāzi,2 uz benzīna. Man tā arī gadījas.

"

Tā parasti "gadās", ja tie ir beigti cilindri, kurus gāzinieki uzliek lai uz benzīnu strādā, jo uz gāzi dēļ zemas kompresijas bieži vien neaizdedzina
Vēl jau tām gāzes programmām mēdz būt visādi uzstādījumi, piem., max power, kur ieslēdz benzīnu virs noteiktiem rpm vai arī ja sasniegts kāds uzdots LPG iesmidzes atvēršanas laika slieksnis milisekundēs.
Ja fiziski kaut kur būtu noplūde, smaku varētu sajust.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

lavrix

130 ziņas

PM

Man nav gāze,es stāstu par benzīnu!
Vai borta kompis rāda precīzi?

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

lavrix: "Man nav gāze,es stāstu par benzīnu!
Vai borta kompis rāda precīzi?
"

Nu es uz kompi nepaļautos. Pielej pilnu bāku un pēc vismaz 200 km pielej atkal. Tad rēķini. Tas attiecas gan uz benzīnu, gan LPG.
Kompja rādījumus ietekmē riepu izmērs (pat ja kompis ir ideāls).

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

osis33

118 ziņas

PM

migano: "

Tā parasti "gadās", ja tie ir beigti cilindri, kurus gāzinieki uzliek lai uz benzīnu strādā, jo uz gāzi dēļ zemas kompresijas bieži vien neaizdedzina
Vēl jau tām gāzes programmām mēdz būt visādi uzstādījumi, piem., max power, kur ieslēdz benzīnu virs noteiktiem rpm vai arī ja sasniegts kāds uzdots LPG iesmidzes atvēršanas laika slieksnis milisekundēs.
Ja fiziski kaut kur būtu noplūde, smaku varētu sajust.

"

Manā gadījumā gāzenieks nebija pieslēdzis divus cilindrus ,nekāds sakars ar kompresiju.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » benzīna zudums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online