2005 2.8CRD Atslēgas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2005 2.8CRD Atslēgas

Lapas: [1]
2005 2.8CRD Atslēgas ( 1526 )
hasgvart

1 ziņas

PM

Sveiki, vīri. Sanācis tā, ka esmu nozaudējis vienīgās atslēgas no auto. Kādi ieteikumi? meklēt vietā komplektu ar visiem blokiem utt?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Domāju, ka TC Mtorā vai Autobrava varētu palīdzēt uztaisīt jaunas atslēgas. Painteresējies un informē mūs.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

hasgvart: "Sveiki, vīri. Sanācis tā, ka esmu nozaudējis vienīgās atslēgas no auto. Kādi ieteikumi? meklēt vietā komplektu ar visiem blokiem utt?"

Es savam eBay nopirku attiecīgo atslēgu ar čipu, pievīlēju un TC Motorā piekodēja. Var nopirkt (pasūtīt) arī TC Motorā, bet tur bija krietni dārgāk.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Tigeris

576 ziņas

PM

InsekC: "

Es savam eBay nopirku attiecīgo atslēgu ar čipu, pievīlēju un TC Motorā piekodēja. Var nopirkt (pasūtīt) arī TC Motorā, bet tur bija krietni dārgāk."

Viss precīzi... Pirms gada TC prasija par atslēgu(2nedēļas jāgaida) ar čipu 75ueur un piekodēšanu vēl 35eur. Galvenā nelaime- viņi
paši nevīlē -tev jābrauc uz kaut kādu DEPO vai citu atsledznieku kantori,kas pievīlēs. Nezinu vai no dīlera var pasūtīt pēc VIN koda
attiecigam auto pievilētu(šaubos) ..Tad vēl problēma,pēc kā tad pievilet,ja vienīga pazudusi..?? Mainit atslēgas ar visiem serdeņiem, cipars būs
diezgan kosmisks noteikti. Ari atslēdziniekam,ja pasaki ,ka "uzmanīgi -atslēga ar čipu" -momentā sāk trīcēt rokas un kratās vaļa visiem līdzekļiem!
No Ebay pasūtīt var bet ar tiem čipiem ir drusku džungļi attieciba uz atbilstību, paši selleri putrojas,norādot medeļus
kuriem patiesībā konkretais čips neiet. Voyageram mainijas security sitēmas koncepts 2004/2005gadā,faktiski precīzi var pateikt tikai pēc VIN ,
diemžel dīleris tos datus nevienam nepublisko. Mēģināt piekodēt "kaut kur " arī riskanti -čips vienreiz programmējams ,ja neizdodas
var izmest!

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Pasākums nav neiespējams - ir Rīgā atslēdznieku kantori, kas atslēgu pievīlēs pēc serdenes. Tip aizved viņiem serdeni, un viņi tev uztaisīs atslēgu. Pēc tam pie TC Motors (vai kas tur tagad ar Chrysleriem ņemas) uzsūtīt un piekodēt jauno atslēgu.
Ir darīts mocim tāds variants, bet tikai atslēga bija bez imobilaizera.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 2005 2.8CRD Atslēgas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online