Stūres pastiprinātāja sūknis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātāja sūknis

Lapas: [1] 2
Stūres pastiprinātāja sūknis ( 2635 )
Gofiks

13 ziņas

PM

Sveiki ! Teh apskatē konstatēja ka sulo stūres pastiprinātāja sūknis un loģiski ielokts 2. Vai viņš ir remontējams vai jāmaina uz citu ? Tek kar škivoku, varbūt var nomainīt tikai saļņiku ?

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Gofiks: "Sveiki ! Teh apskatē konstatēja ka sulo stūres pastiprinātāja sūknis un loģiski ielokts 2. Vai viņš ir remontējams vai jāmaina uz citu ? Tek kar škivoku, varbūt var nomainīt tikai saļņiku ?"

Drošvien jau var, bet domāju ka garāžas apstākļos būs grūti to izdarīt. Jo šķivoks visdrīzāk ir uzpresēts virsū.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja gribi iziet tikai tehnisko, tad pirms atkārtotās eļļu noslauki. Par eļļas noplūdi divi liek tikai, ja veidojas jau piles, ja tikai mitrums, tad vieninieks.
Šo vajag stingri ievērot arī pie eļļas maiņas pirms apskates. Ja nolies veco vai jauno eļļu, noteikti noslaucīt, lai neveidojas nekur piles.

Atbildēt uz šo ziņu
Gofiks

13 ziņas

PM

Gribās sataisīt lai nepil. Uz apskati jau skaidrs ka var notīrīt.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

visdrīzāk bleķa bundža caura, izrūzējusi, iekš kura pats sūknis ievietots.
Man arī par to šogad piesējās. Pirms manis tā jau ir tikusi metināta, es aplīmēju ar epoksīdu, vairākus gadus bija sauss.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Gofiks

13 ziņas

PM

Par kādu bleķa bundžu ir runa ? Tādu tur nemanīju.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Gofiks: "Par kādu bleķa bundžu ir runa ? Tādu tur nemanīju."

Domāts korpuss.
Šķiet ka kondiškas kondensāts var tecēet virsū, ja tas šļaukas gabals nav kārtībā un tad izrūsē.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Vispar jasak ir ar to par kadu auto iet runa un tad ari bus saprotams ir tur bundza vai nav. Man liekas ir starpiba vojis razots 1990 gadaa vai 2015. Man taa bundza sapuva jau 8 gadus atpakal ! toreiz tika uzlikts jauns kautkads aftermarketa suknis kurs kalpo joprojam.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātāja sūknis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online